EminCanAslım
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-13-2024 03:59 PM in
Galaxy S
Herkese iyi forumlar, son 3 4 gündür telefonumun bildirim çubuğu arada bir donup kalıyor, yeniden başlattığım zaman düzeliyor fakat 5 6 kez oldu ve artık canımı sıkmaya başladı. Nasıl olduğunu video olarak ekledim.
Son gelen güvenlik güncellemesinden sonra oldu acaba onunla alakalı mı diye de düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 04:03 PM in
Galaxy S
Ekranınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız Güvenlik güncellemeleri yanında iyileştirme ekleri de içerir hocam. Ekran sorunlu değilse iyileştirme yamaları bir hata meydana getirmiş olabilir.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 04:04 PM in
Galaxy S
Video yeni işlendi. Videoda ki sorun tamamen yazılımsal hocam. Güncelleme paneli bozmuş. Yeni bir güncelleme ile çözülebilir. Ancak sıfırlamak da bir ihtimal olarak bulundurulmalı
EminCanAslım
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 04:12 PM in
Galaxy S
Ekranda bir sıkıntı yok, sonraki güncellemeye kadar bekleyeceğim eğer hala devam ederse dediğiniz gibi sıfırlamayı düşünüyorum telefonu. Teşekkürler hocam
Lacivert
Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 11:46 PM in
Galaxy SMerhaba EminCanAslım,
Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD