cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE bildirim çubuğu bug'a giriyor

(Topic created on: 06-13-2024 04:04 PM)
86 Views
EminCanAslım
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Herkese iyi forumlar, son 3 4 gündür telefonumun bildirim çubuğu arada bir donup kalıyor, yeniden başlattığım zaman düzeliyor fakat 5 6 kez oldu ve artık canımı sıkmaya başladı. Nasıl olduğunu video olarak ekledim. 

Son gelen güvenlik güncellemesinden sonra oldu acaba onunla alakalı mı diye de düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 
0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekranınızda bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız Güvenlik güncellemeleri yanında iyileştirme ekleri de içerir hocam. Ekran sorunlu değilse iyileştirme yamaları bir hata meydana getirmiş olabilir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Video yeni işlendi. Videoda ki sorun tamamen yazılımsal hocam. Güncelleme paneli bozmuş. Yeni bir güncelleme ile çözülebilir. Ancak sıfırlamak da bir ihtimal olarak bulundurulmalı
0 Likes
EminCanAslım
Beginner Level 2
Galaxy S
Ekranda bir sıkıntı yok, sonraki güncellemeye kadar bekleyeceğim eğer hala devam ederse dediğiniz gibi sıfırlamayı düşünüyorum telefonu. Teşekkürler hocam
0 Likes
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba EminCanAslım,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes