cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Isınma sorunu

(Topic created on: 08-28-2021 03:19 PM)
845 Views
mustycetin
Active Level 1
Options
Galaxy S

Neden bu konu ile ilgili yalnızca kök erişimi ile çözümler var yalnızca? Samsung gibi dev bir firma bir tane yazılım güncellemesi yapamıyor mu batarya sorununu gidermek için? Ne yazsak moderatör gelip;

-Ekran sürenizi azaltın,
-Kullanmıyorken ekranı kapatın
falan filan.. Size ne kardeşim?! 
Ben normalde kullanamıyorum ki telefonumu, sürekli şarjı bitiyor ve kapanıyor. Galaxy A70 kullanıyordum, o da 4500 mAh kapasiteye sahip bir cihazdı. O bunun 2 katı süre dayanabiliyordu. Hadi bazı özellikler farklılık göstersin. Onun 8 saat dayandığı yerde S 20 FE 6 saat dayansın. Bu cihaz 3 veya 4 saat zor dayanabiliyor.
Resolved!
13 Comments
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
Ben de S20 FE kullanıyorum kardeşim aynı sorun bende de var. Hepimize geçmiş olsun.
0 Likes
raco39
Active Level 1
Galaxy S
Hizi vs güzel stabil ama islemcisi sicak kanli oyun vs zaten sucuk salam üsþunde pişirirsin ben çok oynamiyorum artik
0 Likes
raco39
Active Level 1
Galaxy S
Bakalim yorumlar icin tesekkurler android12 yi bekliycem sonrasinda duruma göre bakicaz artik
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mustycetin,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes