cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Güç Tuşu düşmesinin servis dışı olması

(Topic created on: 04-29-2021 02:51 PM)
541 Views
SerdarVural
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba,

Bir kaç gün önce S20 Fe telefonumda güç tuşunda bir garip olduğunu farketmiştim, bugün cebimden çıkarırken güç tuşunun baya baya çıktığını farkettim. Hemen pendikteki servise götürdüğümde tırnaklarının kırıldığını garanti kapsamında olmadığını ve 'KASA DEĞİŞİM FİYATI' çıkacağını söylediler. 

Redditte bir çok kullanıcı s20 serisinde bu sorunları yaşamış ve bir çoğu kendi ülkelerinde ücretsiz onarıldığını söylemiş. Normal bir kullanımda böyle bir sorunun yaşanması bir rezalet üstüne bunun kullanıcı hatası denilerek bir güç tuşu için KASA fiyatı istenmesi ayrı rezalet. 

Açıkçası bunun için samsung desteğini göremezsem Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım, böyle sorun yaşayanlar olursa da para vermeyi kabul etmesin, gayet genel yaşanan bir sorun gibi görünüyor.

IMG_20210429_144912.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SerdarVural,

Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize Mail veya Canlı sohbet kanallarımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

http://livechat.support.samsung.com/customer_new/TR

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Tüketici hakem heyetine başvurun kesinlikle.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Ondan önce farklı bir bayiye gitmesi gerek
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba'
'SerdarVural'
Yaşadığınız durumdan ötürü üzgünüm samsung yetkili servis başka bir servise gittiniz mi ? Ayrıca bu sorunun çoğu kişide yaşandığını bende bu durumdan muzdarip im dediniz mi ? Şayet halen yapmazlar ise tüketici hakem heyetine başvuru yaparsınız
SerdarVural
Active Level 1
Galaxy S
Bugün düştü, yakındakine gittim, tam kapanma durumundan dolayı başka bir yere gitmem zor şu anda, hayal kırıklığı oldu bu durum, ben bunun garanti dışı görüleceğini düşünmediğimden internette araştırmadıö, onlar diyince araştırdım.
Valla aynı durumda apple cihazı götürsem adamlar 15 dk içinde ücretsiz çözerler sorunu, bunlarsa sözde rakipler güç tuşuna kasa fiyatı çekiyor.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Sen başka bir yere götür yaparlar
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Almayın kardeşim samsung,rezalet servisleri.İnsanla dalga geçiyorlar.İşlemcileri berbat,servisleri berbat müşteri memnuyeti koca bir 0.Bir çok marka var onları tercih edin.Samsung Türkiye müşteri memnuniyetiyle İl-Gi-Len-Mi-Yor.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
S20 serisinde bir sorun var tuşlarda zaten.
Sağa sola sallanıyorlar resmen.
SerdarVural
Active Level 1
Galaxy S
Evet başta bu sorun vardı sallanyordu, ses tuşu gibi kaliteli değildi sonu düşme oluyormuş demek. Valla ghost touch ile ısınma sorununu bilerek aldım deneyimimi fazla etkilemez diyerek ama bu tip kasa problemi çok can sıkıcı oldu, şu anda tuşsuz idare ediyorum.
GökhanAy
Active Level 5
Galaxy S
Bazen bayiler sorun yapabiliyor uğraşmak istemeyip paragöz olabiliyor. Önce başka bir servise gitmeni öneririm her servis aynı olmayabilir. hakem heyeti ile işin uzayacak çünkü.
0 Likes