cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Ekran Sorunu

(Topic created on: 02-02-2022 02:56 PM)
JustEcinMan
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhabalar, ben S20 FE Snapdragon modelini kullanıyorum ve bazı uygulamalarda (Trendyol ve YouTube) ekran geçişlerinde ekran kasıyor. Kasmadan kastım 120hz değil de 60hz gibi oluyor. Bu durumu yaşayan başka birileri var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba JustEcinMan,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Konu ile ilgili olarak cihazı sıfırlamanız gerekiyor Şu işlemleri yaparak diye yazı sıfırlayabilirsiniz uygulamalar ekranına Gelin ayarlar uygulamasını buldun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın Gökhan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğini tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın üvey onaylayın cihazı sıfırlamadan önce bazı verilerimizi yedek almayı unutmayın
Not.
Yavru sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
JustEcinMan
Beginner Level 4
Galaxy S
Sıfırlamaktan başka çare yok mudur? Ben bu sorunu Android 12 güncellemesi aldıktan sonra yaşamaya başladım. Yazılım güncellemesiyle düzeleceğini umuyorum.
Fırat1905
Active Level 8
Galaxy S
Sıfırlama sadece geçici çözüm kardeşim, o da tamamen çözmez zaten.. sorun 12 güncellemesinde... Bu güncellemeyi alan her cihaz donanımı ne olursa olsun kasma yapıyor malesef.
20fe
Active Level 8
Galaxy S
Her sorunda niye sıfırlıyoruz
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Daha iyi yardımcı ola bilmem için
Sorununuzu daha detaylı açıklamanız gerek.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Sifirlayin.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Telefon hakkinda'ya girin yazilim bilgilerine tiklayin google play sistem güncellemesine tiklayin guncelleyin sonra bir daha test edin kasmalar oluyor mu bende s20fe kullanıyorum guncelledim cihaz uçak oldu adeta
JustEcinMan
Beginner Level 4
Galaxy S
Dediğiniz gibi yaptım ve YouTube için sorun düzeldi, teşekkür ederim fakat trendyolda sorun devam ediyor. Yukarıda FRTGZGN in dediği gibi sanırım, yazılımsal bir sıkıntı var. Umarım bir an önce düzelir.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Android 12 geldikten sora biraz problemler var şubat yamasi ile duzelmesini umuyoruz inşallah bakalım