cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE BATARYA SORUNU

(Topic created on: 06-02-2022 09:02 PM)
591 Views
sulei7
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba dün aldığım s20 fe snapdragon telefonumun şarzı çok çabuk bitiyor bu neden olabilir? Cihazı daha yeni aldım android 12 yükselttim. Anormal derecede hızlı azalıyo şarz. Canlı destekde bataryanın optimize edildiği 1 hafta sonra tam performans göstereceğini söylediler, ilk 5 şarzdan sonra düzelir dediler. Bu doğrumudur lütfen yardım edin. 1,2 hafta beklersem iade sürem dolacak batarya anormal derecede hızlı bitiyor bu sonradan düzelir mi? S20 FE SD kullananlar sizinde böyle oldu mu lütfen yardım edin.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim. Evet doğru söylemişler 2-3 haftada batarya optimize olacaktır. İlk 5 şarjı tam doldurup tam boşaltın demişlerdi bana da. Ben de öyle yapmıştım. Şu anda 3 aydır kullanıyorum cihazı. Ben %15-%85 arası şarj yapıyorum ve 5 saat civarı ekran süresi alıyorum...

View solution in context

13 Comments
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
Öncelikle hayırlı olsun ilk 10 gün pilin hızlı bitmesi ısınma normaldir cihaz bakımındada pil kısmında kullanım özellikleri öğreniliyor yazar 10 gün sonra düzelir ısınmasıda pilide
sulei7
Active Level 4
Galaxy S
Saolun evet kullanım özellikleri öğreniliyor yazıyor. Cihaz hem aşırı ısınıp hem bataryasi bitiyor dediğiniz gibi umarim 1 hafta sonra düzelir aksi taktirde iade edemem.
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
zaten kutusunu açıp sim kartını taktığınız için süresi dolsa bile iade edemezsiniz haberiniz olsun
sulei7
Active Level 4
Galaxy S
Mediamarktan almıştım galiba beğenmediğimiz de iade garantisi vardi
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
ilk defa duydum normalde servisten hatalı kusurlı raporu alınır da iade edilir diye biliyordum
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim. Evet doğru söylemişler 2-3 haftada batarya optimize olacaktır. İlk 5 şarjı tam doldurup tam boşaltın demişlerdi bana da. Ben de öyle yapmıştım. Şu anda 3 aydır kullanıyorum cihazı. Ben %15-%85 arası şarj yapıyorum ve 5 saat civarı ekran süresi alıyorum...
sulei7
Active Level 4
Galaxy S
Anladım saolun sizinde sonradan düzeldi mi şuan kesinlikle çok hızlı tükeniyor iade bile düşünüyorum
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim. Düzeldi ama tabi yine şarj çok hızlı olmasada tükeniyor
sulei7
Active Level 4
Galaxy S

Merhaba dün aldığım s20 fe snapdragon telefonumun şarzı çok çabuk bitiyor bu neden olabilir? Cihazı daha yeni aldım android 12 yükselttim. Anormal derecede hızlı azalıyo şarz. Canlı destekde bataryanın optimize edildiği 1 hafta sonra tam performans göstereceğini söylediler, ilk 5 şarzdan sonra düzelir dediler. Bu doğrumudur lütfen yardım edin. 1,2 hafta beklersem iade sürem dolacak batarya anormal derecede hızlı bitiyor bu sonradan düzelir mi? S20 FE SD kullananlar sizinde böyle oldu mu lütfen yardım edin.