cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE Android 14 alacak mı almayacak mi sorunsalı.

(Topic created on: 10-17-2023 02:01 PM)
889 Views
SercanS20FE
Active Level 5
Options
Galaxy S
Evet arkadaşlar forumda görüyorum bir sürü kişi S20 FE Android 14 almayacak diyor. Evet Exynos modeli almayacak gibi ( Yine de kesin bir şey yok) Fakat Snapdragon modeli Android 11 ile çıktı kutudan. Samsung'un 3 büyük güncelleme sözü var. Buna göre alması lazım. %100 alacak demiyorum ama verilen söz ve beyan edilen politikaya göre alması gerekiyor. Zaten Alfatürk kardeşimiz de geçmiş günlerde bunu çok iyi açıklayan bir konu açmıştı fakat buna rağmen anlamamakta ısrar edenler var. Güncelleme takvimini görmeden almayacak diyemeyiz. Fakat kutudan çıkış sürümünü baz aldığımızda alması gerekiyor diyebiliriz.
14 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum bazıları diyor almayacak sanki Samsung yetkili bir çalışanı gibi açıklanan birşey yok daha umarım alırız hak eden bir cihaz
SercanS20FE
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle kardeşim
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S20-Fe-Android-14-Alıcak-Mı-Karışıklığa-Bir-Son/td-p/13...
Alfatürkün s20 fe ile olan mükemmel ve açıklayıcı göndersini tekrar paylaşiğim o zaman
SercanS20FE
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler kardeşim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnş alır diyelim ama verip vermemesi tamamen üretici firmanın insiyatif,ine kalmış bir durum tamamen samsung a kalmış yanlış anlaşılmasın ama samsung un böyle. Modele söz vermesi tamamen alacağını belirtmez tamamen firimanın kararına kalmış ama ne diyelim inş son güncellemeniz 13 değil 14 olur :)
SercanS20FE
Active Level 5
Galaxy S
Ayrıca bir söz vermesine gerek yok üretici firmaların politikalari bellidir ve bir politika sürekli değişmez. Hiç değişmez demiyorum değişebilir ama böyle bir değişiklik kullanıcı kaybına yol açacaktır. Politikaya göre vermek zorunda ama bu model için illa bir inisiyatif almak zorunda olsalar bile yine vermek zorundalar çünkü Android 11 ile kutudan çıktı :) umarım alır ve ben alacağını düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
E inş alır ama almazsa da samsung un bilebileceği bir konudur
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
Guncelmiyiz sitesinde yok olarak belirtilmis
SercanS20FE
Active Level 5
Galaxy S
Güncelmiyiz sitesi var ya da yok olarak belirtmez sadece aylık güncelleme gelecek cihazları ekler. Kasım Aralık Ocak ayları henüz belirsiz o yüzden boş bir sayfaya var ya da yok denilemez. Ancak liste açıklandıktan sonra böyle bir kanıya varılabilir