Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Android 13

(Topic created on: 12-15-2022 12:12 AM)
393 Views
mete361
Active Level 4
Options
Galaxy S

Android 13 güncellemesi sonucu instagram sıklıkla çöküyor ve ekran parlaklığı kilit ekranında sonuna kadar açılıyor sizde de böyle sorunlar var mı memnun musunuz güncellemeden?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mete361,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
Bende s21 fe var 2 3 kere çökme yaşadım Bi anda donuyor instagram ek olarak ilk aldığım günden beri kilit ekranı parlaklığı fazla büyük ihtimal face id içindir
mete361
Active Level 4
Galaxy S
Yüz tanıma ayarlarında parlaklığı arttır seçeneği var onu kapatmama rağmen böyle inşallah 5.1le düzeltirler.
Galaxy S
One ui 5 ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü telefonu aldığım ilk günden beri var ama face id için olsa dediğiniz gibi kapattığınız da kapanması lazim
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Uygulamayı silip yeniden yükleyin :)
Galaxy S
Sürekli donuyorsa instagram areoyu yükle bi sıkıntı çıkarmaz
Galaxy S
Bende yok öyle sorunlar batarya ve akıcılık yönünden memnunum
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
13 kurduktan sonra sıfırladım hic sorun yok
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  mete361,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​