Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Android 11

(Topic created on: 01-07-2021 06:20 PM)
484 Views
rustamyariyev
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selamlar. Android 11 sonrasi App Share /Send Pro uygulamasindan Bluetooth-la uygulama gonderilemiyor. Android 10 da dahil olmak uzere her zaman kullandim. Ama Android 11 sonrasi galiba bu ozellik kaldirilmis. Bluetooth Wifi Direct ve d. Ozelliklerle uygulama paylasma olmayacaksa gider Iphone alirim kardesim. Bu ne sacmalikdir boyle. Sistemi berbat etmisler resmen.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba rustamyariyev,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba rustamyariyev,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes