Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Ağustos 2022 güncellemesinden sonra şarj olmuyor

(Topic created on: 09-01-2022 12:56 PM)
358 Views
tepegardel
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 FE kullanıcısıyım. 31 Ağustos 2022'de telefonuma gelen güncelleme yapıldıktan sonra cihazım şarj olmuyor. 25 W orijinal samsung şarj adaptörü ile kullanıyorum. Şarja taktığımda şarj oluyor göstermesine rağmen geceden sabaha hiç şarj olmadığı gibi mevcut şarj da azalmış. Sorunun yazılım kaynaklı olduğu çok açık. Bir çok yerli yabancı kullanıcıda aynı sorun var. Son güncellemeden önceki yazılıma dönmek mümkün müdür? Sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyorum.

Viva_la_vida
Active Level 7
Galaxy S
A52s de aynı sıkıntı başladı
Bülent87
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorun bende de var......
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S

S20fe Ağustos güncellemesi sonrası 25w şarj olmuyor
Merhaba arkadaşlar ağustos güncellemesini çıktıktan 1 gün sonra güncelledim.Dün 25w samsung orjinal adaptörü ile şarj ettiğim zaman telefonun şarj olmadıgıni farkettim .2 saat boyunca sadece yüzde 20 sarj oldu sonra şarj almadı.15w adaptör ile sarjima devam ettim.Sizdede böyle mi acaba sorun yaşayan beğenip gönderime yorum yaparsa sevinirim.Herkes paylasım yapsın s20fe kullanıcılari olarak sesimizi duyuralım hızlıca çözüme ulaşalım.

imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar güncelleme sonrasi s20fe cihazımda 25w orjinal samsung şarj aleti ile şarj ettiğim zaman sarj almadığını farkettim.İlk 2 saatte sadece yüzde 20 sarj oldu.Sonra sarj almadı boyle bir sorun yasayan varsa yardımci olabilirse gonderimi begenip yorum yapabilirse sevinirim.
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba arkadaslar 2 gün once bir paylasim yapmistım çözüme ulaşmayinca sorunumun güncellemeden kaynaklı olduğu için başka bir gönderi açtim fakat baktımki modaretor tarafından engelleniyorum.Madem bir hata yaptınız hatanizi ortpas edip kullanıciların ifade özgürlügünu kisitlamayın.Sorunuma gelecek olursam çoğu kisi yazdi gönderileri silindi maalesef engellendi 25w hızli sarj olmuyor telefon .nası test yapıldiysa yazılimi duzgun yayınlayamamislar.Millet yazınca hemem yorum gönderi siliniyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
mecittarik
Active Level 4
Galaxy S
Son güncellemeden sonra bu kronik sorunlu s20 fe şarj almıyor. Şarja takıyorum akşamdan, sabah kalkınca bir bakıyorum hala aynı dolmamış dolsa bile eskisisinden daha çok gidiyor şarjı su gibi  nolacak bu halimiz bilmiyorum şuan bir telefon almak istesek çok pahalı ne yapacaz biz bu fe ile üzülüyorum.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

Forumda bir kişi bu sorun hakkında bilgilendirme amacıyla bir konu açmıştı konu içerisinde cihazı tamamen kapatıp şarj ettiğinizde sorunsuz şarj olduğunu söylemişti İsterseniz onu da bir deneyin cihazı tamamen kapatıp şarj edin
Bülent87
Active Level 7
Galaxy S
Şu an S20 FE exynos 15 w ile kablolu kablosuz şarj oluyor...25 w da şarj yok.Bu olay son güncelemeden sonra olduğu aşikar.....
Galaxy S
Hepimizde var o sorun
0 Likes