Resolved! Solved

Original topic:

S20 FE Ağustos 2022 güncellemesinden sonra şarj olmuyor

(Topic created on: 09-01-2022 10:07 AM)
973 Views
tepegardel
Active Level 1
Options
Galaxy S

S20 FE kullanıcısıyım. 31 Ağustos 2022'de telefonuma gelen güncelleme yapıldıktan sonra cihazım şarj olmuyor. 25 W orijinal samsung şarj adaptörü ile kullanıyorum. Şarja taktığımda şarj oluyor göstermesine rağmen geceden sabaha hiç şarj olmadığı gibi mevcut şarj da azalmış. Sorunun yazılım kaynaklı olduğu çok açık. Bir çok yerli yabancı kullanıcıda aynı sorun var. Son güncellemeden önceki yazılıma dönmek mümkün müdür? Sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

Forumda bir kişi bu sorun hakkında bilgilendirme amacıyla bir konu açmıştı konu içerisinde cihazı tamamen kapatıp şarj ettiğinizde sorunsuz şarj olduğunu söylemişti İsterseniz onu da bir deneyin cihazı tamamen kapatıp şarj edin

View solution in context

20 Comments
Galaxy S
Geçmiş olsun sorun inşallah en kısa zamanda sorun çözülür.😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Yeni güncelleme test aşamasında en kısa sürede gelecektir😊
tepegardel
Active Level 1
Galaxy S

Umarım bir an önce gelir. Teşekkürler.

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 😊
imindivanli
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar s20fe snapdragon kullanıcısıyim.Agustos güncellemesini cıktıktan 1 gün sonra yükledim .Dün akşam 25w samsung orjinal adaptör ve kablosuyla şarj etmek istedim.Şarjim bitmisti 2 saate yüzde 20 ancak etti sonra daha şarj almadı.15w adaptöre takınca şarj edebildim.Böyle sorun yasayan varmi varsa yorum yapabilirse sevinirim.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
25 wattı kapatın 15 watt adaptöre geçin varsa 15 watta sorun yokmuş
tepegardel
Active Level 1
Galaxy S

Kutudan çıkan 15 watt adaptörle yavaşta olsa şarj ediyorum şimdilik.

samigzc
Active Level 6
Galaxy S
Bende 15 wat kullanıyorum şarja taktım aksam sabah aldığımda hiç şarj olmamıştı
tepegardel
Active Level 1
Galaxy S
15 watt da sorun yok gibi gözüküyor şuan şarj oluyor benim cihazım.