cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 FE 128 GB SNAPDRAGON

(Topic created on: 08-29-2021 03:31 PM)
CEMALİ_DENİZ34
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bu yıl telefon arayış içerisindeyim benim eski telefon vardı samsung galaxy s6 ve o telefon bozuldu şimdi iphone 5s kullanıyorum  daha önce bu form da s21 almalımıyım s20 iyimidir isinma sorunları varmı vs sürekli yazıyorum şimdi  s20 fe snapdragon model telefon çıkmiş  işlemcisi gayet iyimiş isinma mısınma vs yokmuş kamerasında  gayet iyimiş diyorlar  şimdi konuya gelirsek benim şimdi  7300 tl bütcem var  s20 fe alayımmı snapdragon ve  exynos işlemcili samsung telefon sorunlu anladım  

şimdii ben  SAMSUNG GALAXY S20 FE SNAPDRAGON  GÜZEL TELEFON AMA BİR KAÇ SORUNU VARMIŞ ŞİMDİ LİSTELECEĞİM

- **bleep** ARKA KAPAK SAHİPMİŞ İYİMİ KÖTÜMÜ 

- ÖN CAM GORİLLA GLASS 3  VAR  ÇOK KORUMA SAĞLAMIYORMUŞ 

- ÖN KAMERA BİRAZ KÖTÜ DİYORLAR  BULANIK VE ÇÖZÜNÜRLÜK DÜŞÜKMÜŞ  HENÜZ DENEMDİM

- GÜNEŞ IŞİĞİNDA OTOMATİK PARLAKLIK KISILIYORMUŞ 

- OYUN OYNARKEN 40 45 derece çıkıyormuş 

- gündelik kullanımda dada biraz ısı yükseliyormuş 

şimdi ben bu telefonu alayımmı almayayımmı Kararsız kaldım exynos işlemcili telefon almak istemiyorum 

not : telefonda oyun oynamayacağım sadce günlük kullanacam ve bol bol foto çekecem  ve youtube dan video izliyorum ve arayüzü hızlı olsun isterim  kusura bakmayın biraz uzattım maruz görün lütfen 😊🙏🏻

8 Comments
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
Snapdragon model iyidir kardeşim. Birincisi Gorilla glass 3 ekran jelatiniyle korunuyor. İkincisi ön kamera arka kamera gibi 4k 60fps video kaydedebiliyor. Güneş ışığında son parlaklıkta ekran çok kısık gözüküyor fakat telefon güneş ışığını algıladığında her şey çok net gözüküyor. Ben Exynoslu modeli kullanıyorum. Pil, performans ve ısınma olarak çok kötü fakat diğer yanları iyi.
0 Likes
Galaxy S

Video olarak iyi olabilirde ben kamera tarafından bahsettim ön kamera 😁

0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
Ön kamera genel olarak gayet iyi kardeşim fakat ışık azaldığında ön kamerayı unut. Düşük ışıkta çok kötü.
0 Likes
Galaxy S
Poco f3 al daha iyi
0 Likes
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy S
Bende dün aldım s20 fe yi çok güzel telefon fakat bende şarjla ilgili sıkıntı çıktı düşük sıcaklık uyarısı veriyor ve çok yavaş şarj oluyor servise göndereceğimScreenshot_20210828-190835_Samsung Members.jpg
0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Galaxy S
Bende Exynoslusu var ve hiç böyle bir uyarı vermedi. 🙂
0 Likes
Snakeahmet
Active Level 6
Galaxy S
Vallaha bende anlamadım yarın aldığım yere gitcem bakalım ne olacak
0 Likes
Galaxy S
FE alma bence tam serilere bak düz s ve note serilerine lite fe galaxy a tarzi telefonlar genelde desteklenen seylerde yazilim kisitlamasina ugruyor bu canini sıkabilir o yuzden s10 veya düz s20 al samsung alcaksan veya note serisi bir de sakın root ve rom atma çünkü knox 0x0 dan 0x1 e geçer detayla4ina internetten bakabilirsin
0 Likes