cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Almayı Düşünenlere Gelsin

(Topic created on: 08-18-2021 10:31 PM)
647 Views
coskunsabah
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar,

S20 kullanıyorum. 1 yıl oldu alalı. Sizinle ellerimin asla üşümediğini paylaşmıştım. Bir de alttaki batarya performansını görmenizi istedim. Kararı rahatlıkla kendiniz verebilirsiniz. 

image

19 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ağlayan ve gülen emoji
cybercider
Active Level 7
Galaxy S
S20+ var 120 hz full hd, hd yada wqhd alayında aynı süreler. Sorun ekranın güç tüketiminde kesinlikle değil. Sürekli karanlık modda kullanıyorum. Amoled en az güç tüketen ekran değil mi zaten. Babamın xiaomi note 9 var sıradan bir tel. Servisten ekran değişiminden geldi. Cihazı full şarjlı göndermiştim, bayramdı seyrandı derken 22 günde geri geldi. Cihazın hala şarjı vardı.
Denemek için şarjı fulledim, kurulum vs yaptım uygulama yükledim. Şarjı %82 lerde bıraktım. Cihazı wifi açık ekran kapalı bıraktım 5 gün sonra şarj %76 ya düştü. Yani çinli deyip beğenmiyoruz. Samsung daha st by durumda şarjı içiyor resmen. 6 7 saatlik gece periyotunda rahat %10 şarj gidiyor.
Koreliler verim konusunda sıkıntılı. Arabaları da böyle hyundai-kia aynı segmentteki arabalarımda daha fazla yakar mesela😀😀😀
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy S
Gördüğüm en kötü pil performanslarından olabilir. Amiral gemisi olarak geçiyor bir de sözde
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
aldığımdan beri memnun değilim ve tabi ki daha iyiye gitmiyor. s2x serisindeki termal, güç ve işlemci problemleri çözülmeyecek belli ki. yolları ayırmanın vakti geldi.
0 Likes
Galaxy S
Benin J7Prime cihazı böyle iyi sizceScreenshot_20210818-223716_Settings.jpgScreenshot_20210818-223647_Device maintenance.jpg
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Membersta hata raporu gönder meni öneririm ve bu yönde ilerlemeni tavsiye ederim.

İyi günler😊
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
üzgünüm hata raporu göndermemi gerektirecek bir durum yok. born this way. yorumunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Galaxy S
Benim 1 senelik S10e nin pil ömrü bu şekilde valla ne diyeceğimi bilemedim bir şekilde düzelmesi dileğiyle Screenshot_20210626-001421_Device care.jpgScreenshot_20210714-000851_Device care.jpg
coskunsabah
Active Level 5
Galaxy S
düzelmesi mümkün görünmüyor, bu cihaz ve bu seri malesef böyle. artık buna uygun hareket edeceğim ben de. çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Galaxy S
Rica ederim umarım hayırlısı olur