- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-05-2021
03:55 PM
(Last edited
06-05-2021
03:59 PM
by
Yeşilırmak
) in
Cihaza gelen güncelleme sonrası eskisinden daha kötü oyun performansı alıyorum. Samsung s10e cihazları için nisan ayında hatalı bir game optimizin service sürümü yayınlayarak cihazın sıcaklığını ölçemez hale getirmiş ve bu yüzden game optimizing service uygulamasıyla fps drop uygulayamamıştı. Bu yüzden hd ayarlarda hiç drop olmadan 60 fps oynayabiliyordum. Nisan ayı öncesinde bu değerler akıcı ayarlarda 50-60 fps arasında dalgalı bir şekilde gidip geliyordu. Yazılım güncellemesiyle birlikte game optimizing service yi zorla güncellemişler ve şuan en düşük grafik ayarlarında ilk 3 dakika 55-60 fps sonrasında 45-55 fps alıyorum. Ben hatalı sürümü kullanırken cihaz 45 dereceye kadar ısınıyordu ve hiçbir sorun olmuyordu. 45 derece cihazlar için ne kadar tehlikeli bilemiyorum fakat ben bu sürümü 2 ay boyunca kullandım ve cihazımda hiçbir sorun oluşmadı.
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 05:57 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 06:01 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 06:07 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 06:11 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 06:29 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 06:33 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 07:43 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 08:00 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-05-2021 09:15 PM in
Galaxy SMerhaba PriceTR,
Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir.
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.
Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »