cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10 ve Note10 ailesi Wifi sorunu

(Topic created on: 12-28-2020 08:03 PM)
131 Views
Atakian
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar  anladığım kadarıyla s10 ve note 10 ailesi  sürekli wifi problemleri yaşıyor  , Dikkat ederseniz her güncellemede  wifi improvement  yazıyor    Allah aşkına bu wifi yi düzeltin artık veya toplayın butun telefonları    boyle saçmalık olamaz    etrafımda oppo,  xiaomi huawei  ve iphone kullanıcılarının hiçbirisinde bu wifi sorunu yok lütfen bu mesajı samsung CEO yetkililerine iletin

6 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba, Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarına Sıfırla yapmayı deneyiniz.

Birde evde diğer cihazlardan wifi sorunu varmi bakiniz.
Eğer onlardada varsa sorun wifiden kaynaklidir.
Atakian
Active Level 3
Galaxy S
Yaklaşık bir senedir S10 ailesini kullanıyorum eniştemde Note10 ailesini kullanıyor bu wifi sorunu software değil hardware lütfen samsung yetkilisine iletin ilk günden vardı bu sorunlar
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Bende yaklaşık 6 aydir S10 Plus kullanmaktayım.
Herhangi bir wifi sorunu yasamadığım için sizin sorununuz farkli nedenlerden dolayi olabilir.
Bir Samsung Yetkili Servisine cihazinizi kontrol ettirirseniz daha iyi olur.
Atakian
Active Level 3
Galaxy S
örnek vermek gerekirse note 10 ve s10e ile bir oppo reno2z ve bir redmi note 9s yan yana koyduğun zaman diğerleri 3bin lira bandında olmasına rağmen yaklaşık 25 wifi cihazı buluyor ancak samsung ile scan yaptığında 4 veya 5 adet wifi çekiyor
nuuurella
Active Level 5
Galaxy S
iyide ona gore bakmayacaksın ki sen ona gore kıyaslama yapıyorsan yanlış düşünüyorsun derim .En güçlü sinyalleri yakalayıp zaten ekrana düşürüyor ayrıca apple dışında bahsettigin cihazların sar değerleri max seviyeler de bırakta o cihazlar 40 50 tane bulsun
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Atakian,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD