Resolved! Solved

Original topic:

S10 plus ekran ve kasa değişimi sonrası kamera sorunu

(Topic created on: 05-06-2026 12:06 PM)
202 Views
mertcanasan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, telefonum kırılmıştı; ben cuma günü telefonumu verdim, pazartesi günü telefonumu aldım. Telefon yurt dışı snapdragon versiyonu. Kadın dedi ki normalde biz parçalara altı ay garanti yapıyoruz ancak sizin telefon yurt dışı olduğu için satış yaparız dedi. Herhâlde bir şey olursa paso para vereceğim. Her neyse dün kameraları test ederken ultra geniş açı lensin 0.5-0.9 arası bulanık gösterdiğini **bleep** ettim. Nedendir acaba? Yetkili servise ekran kasa değişimi için de 8400 tl para ödemiştim. Şimdi gitsem böyle bir sorun var desem yine para öder miyim? Değiştikten sonra oldu; kırıkken böyle bir sorunum yoktu. Ne yapmamı önerirsiniz? Para ödemek istemiyorum. Bakın sorunum;

20260506_115503.jpg

20260506_115507.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Aamon
Active Level 7
Galaxy S
Servis ekran ve kasa değişiminde montajı düzgün yapmamış gibi duruyor; ultra geniş lenste 0.5–0.9x arasındaki bulanıklık genelde ya lens önüne kaçan toz/izden ya da kamera modülünün kasaya tam oturmamasından kaynaklanır.

Bu tür arıza, senin kullanımından değil servis müdahalesinden sonra ortaya çıktığı için önce aynı servise gidip “değişimden önce böyle değildi, şu an ultra geniş bulanık, ücretsiz kontrol ve gerekirse düzeltme istiyorum” diye net konuşmanı, kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvurmak üzere fatura ve yapılan işlemi belgelemeye başlamanı öneririm; tekrar para ödemen gerekmemeli.

View solution in context

2 Comments
Solution
Aamon
Active Level 7
Galaxy S
Servis ekran ve kasa değişiminde montajı düzgün yapmamış gibi duruyor; ultra geniş lenste 0.5–0.9x arasındaki bulanıklık genelde ya lens önüne kaçan toz/izden ya da kamera modülünün kasaya tam oturmamasından kaynaklanır.

Bu tür arıza, senin kullanımından değil servis müdahalesinden sonra ortaya çıktığı için önce aynı servise gidip “değişimden önce böyle değildi, şu an ultra geniş bulanık, ücretsiz kontrol ve gerekirse düzeltme istiyorum” diye net konuşmanı, kabul etmezlerse de tüketici hakem heyetine başvurmak üzere fatura ve yapılan işlemi belgelemeye başlamanı öneririm; tekrar para ödemen gerekmemeli.
mertcanasan
Active Level 1
Galaxy S

Çok teşekkür ederim. Yapmazlar diye çok korkuyorum. Yarın gitmeye çalışacağım. Maddi durumum kısıtlı diye gitmeye çekiniyordum. Sağ olun. 

0 Likes