yigityildiz
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung s10 lite telefonunu kullanıyorum ve bazen telefonun kamerasını açtığımda kameradan sanki bir çark sesi gibi dızzzz diye tam ifade edemeyeceğim çok tuhaf bir ses geliyor sanki kamera bozulmuş gibi.
Bazen odaklaması uzun süre kamerayı açıp kapatıyorum korkudan düzeliyor.
Ses telefonun hoparlöründen gelmiyor bu sırada
Sanırım merci odaklarken hareket ederken çıkarıyor. Ben de bilmiyorum Bu sadece bir fikir.
Normal mi böyle bir şey ben şu ana kadar kullandığım telefonlarda hiç böyle bir şey karşılaşmadım kamerayı açınca direk kamera açılıyor sesi falan çıkmıyor ama **bleep** %30 ihtimalle çıkıyor bazen.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 12:12 PM in
Galaxy S
Merhaba kardeşim
Merak etme sorun değildir cihazlar bazen kamerada yakın odak kalmış oluyor ve o sırada yeniden odak alınca ufak bir zoom mekanik ses çıkabiliyor eğer bu durum çok fazla oluyorsa
Durumun incelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın
Merak etme sorun değildir cihazlar bazen kamerada yakın odak kalmış oluyor ve o sırada yeniden odak alınca ufak bir zoom mekanik ses çıkabiliyor eğer bu durum çok fazla oluyorsa
Durumun incelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın
2 Comments
UmtTncr
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 12:10 PM in
Galaxy S
Sessiz odada kulagina ona dayadiysan normal
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2021 12:12 PM in
Galaxy S
Merhaba kardeşim