cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10 kamera sorunu

(Topic created on: 09-23-2023 06:35 PM)
aekss
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba s10 cihazımın kamerası gereksiz detay kaybediyor sanki bir makyaj uygulaması açıp pürüzsüz yapmış gibi arkadaşımın gm 9 pro cihazı bile daha çok cild detayı veriyor renkleri daha iyi gösteriyor benim cihazım mavi rengi bembeyaz gösteriyor hatta herşeyi olduğundan beyaz gösteriyor sorununu bilen var mı cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım sorun çözülmedi bence sorun kamera uygulamasında çok kötü çalışıyor diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aekss,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy S
Kamera uygulamasından sol üstte ayarlar var ordan en aşağı inip kamera ayarlarını sıfırla seçeneğini deneyin veya sağ üstten yüz güzelleştirme seçeneğini kapatın
aekss
Active Level 3
Galaxy S
Kamerayı sıfırladım yüz güzelliğini kapattım ama hala cild le alakalı hiçbir detayı alamiyorum ve kamera çevreyi beyaz gösteriyor eskiden yoktu diye hatırlıyorum Samsung bu cihaza güncellemeyi kestiği için yeni cihaz almaya yönlendiriyor kamerası bu kada kötü değildi
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy S
Koruyucu camın altına hava kaçmış olabilir veya yazılımsal bir problem olabilir veya ön kamera darbe almış olabilir ancak Samsung un yeni cihaza yönlendirmek için kamera kalitesini düşürdüğü doğru değil sanırım. Teknik destek almanı öneririm
aekss
Active Level 3
Galaxy S
Bilmiyorum cihazıma birşey oldu mu olmadı mı ama cild detayını çok az verdiğini görünce çok sinir oldum kamerasını eskiden beğeniyordum cihazımı değiştirme ihtiyacı hiç duymamıştım ama böyle giderse yenilemeyi düşünüyorum dxomark puanlarına göre ön kameranın da o kadar iyi çektiğini düşünmüyorum hele de ışık çok az azalsın çok fazla kötü çekiyor
yunussemre1
Active Level 6
Galaxy S
Tuşlama kısmından *#0*# kodunu yaz çıkan test seçeneklerinden front cam ı seç eğer ordada sıkıntı varsa sorun fiziksel demektir ( koruyucu cama hava kaçması, fiziksel darbe vb.) Durum böyleyse servise gönderebilir veya koruyucu ekranı çıkarıp deneyebilirsin. Screenshot_20230923_193430_HwModuleTest.jpg
Galaxy S
Bu ayarı kapatın1695484789442_1695484789431_0.jpg
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Camera asistant yuklenirse hdr da kapatın.
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aekss,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​