cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10+ güvenlik yaması

(Topic created on: 05-27-2021 08:28 PM)
EdwardElric
Active Level 5
Options
Galaxy S

Samsung türkiye kesinlikle dalga geçiyor kullanıcılar ile. Güvenlik yaması hala 1 mart . Bu ekibi şikayet edebiliyorsak direkt samsunga bildirelim cok sinirliyim. Moderatörler en iyi deneyim için uğraşıyoruz gibi cevaplar vericekse lütfen hiç ellemesinler posta laf ebeliğine gerek yok.

image

9 Comments
EdwardElric
Active Level 5
Galaxy S
Aslına bakarsanız oldukça rezil bi durum bu samsung Türkiye'nin yaptığı. Bu ekip gerçekten rezalet ötesi bi ekip. S10+ 3 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyor da benim mi haberim yok?
shhsjsjs
Active Level 5
Galaxy S
Bekle güncellemeler geç geliyor
0 Likes
EdwardElric
Active Level 5
Galaxy S
İyi misin kardeşim? 2 aydır alması gereken güncellemeyi almıyor cihaz neyini bekleyeyim. Gelen güncellemenin olayı aylık güvenlik yaması zaten neyden bahsediyorsun?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Ben neler yaptım o bilgiyi öğrenemedim şimdi verecekleri cevabı bu linkteki aynısı olucak 😂😂

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Güncellemeler-Neden-Geç-Geliyor/td-p/8223148

Şaka gibi demi aylık olan cihaz diper ülkelerde tıkır tıkır işliyor bizim ülkemizde işlemiyor

Ben en çok neden geçildiğini merak ediyorum
EdwardElric
Active Level 5
Galaxy S
Dalga geçiyorlar rwsmen
fastjoe63
Active Level 5
Galaxy S
Şunu bir kez daha anladım ki Türkiye de samsung pişmanlık.
Kimse yoğunluktan bahsetmesin bence s21 s20 modeller takır takır güncelleme alıyor 😡
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bir sorun var ama belli değil bazı Ülkelerde mart ayında takıldı kaldı ve bizde o ülkeler içindeyiz acaba sorun ney merak ediyorum ....
0 Likes
fastjoe63
Active Level 5
Galaxy S
Doğrusu bende merak ediyorum sorunu,birde bizleri insan yerine koyup ta adam akıllı bir açıklama yapsalar oda yok...
Galaxy S
Bir daha Samsung mu tövbe. Ben amiral bir telefon alacağım ama 3 ayda bir güncelleme alacağım pişmanım asla apple olamaz 4k 60 fps video kaydı var sabitleme çalışmıyor olsa ne olur olmasa ne olur pişmanlık.