Original topic:

S10 arka kamet odak sorunu

(Topic created on: 06-23-2024 02:17 AM)
454 Views
eren3536
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba bugün bataryami deji marka ile değiştirdim ve şuan arka kamera normal modda odaklamiyor geniş acıya aldığımda ise odakliyor 
0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam batarya değişimi yapılırken kamera bağlantısı sağlayan filmlere zarar gelmiş olabilir. Direkt bataryaya bağlı bir sorun değilde çünkü
0 Likes
eren3536
Active Level 1
Galaxy S
Geniş açıda sorun olmamsi kafamı karıştırdı geniş açı için ayrı bir kamera mı kullanıliyor?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elbette hocam. İkiside farklı merceklere bağlı çalışıyor. Aynı modül üzerinde yer alsalarda filmlerde bulunan akımlar farklı iletiliyor
0 Likes
eren3536
Active Level 1
Galaxy S
Tamirci takarken bozdu o zaman büyük ihtimalle sağol hocam boş yere masrafa girdik yine
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam kesin bir cevap veremem maalesef. Ben bir fikir yürüttüm. Umarım haksız çıkarım. Masrafa girmenizi kesinlikle istemem
0 Likes
eren3536
Active Level 1
Galaxy S
Yaptırdığım yere tekrar bi gideceğim ama ülkemizdeki esnaflar malum büyük ihtimalle kabul etmeyecek
eren3536
Active Level 1
Galaxy S
Eğer dediğiniz gibiyse kamerayi mi değiştirmem gerekiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Genelde kamera ile anakartın arasında gerçekleşen bağlantıyı sağlayan filmler donanımdan bağımsız olur. Yüksek ihtimalle kamera komple değişmeye ihtiyaç duymayacaktır. Ancak film kamerayla bağlantılıysa değişmek zorunda kalabilirsiniz hocam
0 Likes
eren3536
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hayırlı geceler
0 Likes