cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10 Plus Telephoto lens akşam çekim yapmıyor

(Topic created on: 12-13-2021 07:19 PM)
296 Views
Muhammetkzc
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar. S10 plus 2x telephoto lens akşam sokak lambası ışığında çekim yapmıyor. Işık olan ortamda çalışıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Bende s10 plus kullanıyorum bende sorun yok istersen kamera verisini silersen sorun düzelir muhtemelen

Düzelmez ise En yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

8 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Bende s10 plus kullanıyorum bende sorun yok istersen kamera verisini silersen sorun düzelir muhtemelen

Düzelmez ise En yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Muhammetkzc
Active Level 1
Galaxy S
Kardeşim 2x olan kısma aldığın zaman elinle kamerayı kapatmayı dener misin rica etsem. Bende 2xe geçiyor ama kamerayı elimle kontrole ediyorum ama ana kameradan çekim yapıyor. Senin çözümünü de deneyeceğim teşekkür ederim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ben senin ne demek istedini anladım ama o sorun değil kardeşim hep öyleydi 2x kamera sadece yazılım olarak devreye sokuyor yani o an da ana kameraya devrediyor kamerayı yani elle kapatsan bile kapanmaz ana kameraya geçmiş oluyor görüntü

O dediğini bende düşündüm zamanında sonradan anladım

Karanlık ta değişiyor o anda
Muhammetkzc
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim kardeşim yardımların için sağolasın
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim, Benim o bundan 3 ay önce dikkatimi çekti
Muhammetkzc
Active Level 1
Galaxy S
Benimde 1 ay kadar oldu. Ama çok saçma olmuş. İstediğimiz zaman kullanamayacaksak ne demeye oraya koyulmuş tartışılır neyse belki ilerleyen güncellemelerde düzeltilir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Diyafram değeri çok kötü olduğu için muhtemelen çok karanlık ortamda çalışmıyor ben bunu düşünüyorum

Bilmiyorum yaparlar mı bakalım
Muhammetkzc
Active Level 1
Galaxy S
Şimdi dikkatimi çekti potre moduna geçince çalışıyor 2x. Hayret
0 Likes