Resolved! Solved

Original topic:

S10 Kamera 2x zoom ve sonrası odak sorunu.

(Topic created on: 12-05-2021 12:36 AM)
731 Views
doluman
Active Level 1
Options
Galaxy S

Kamerayı 2x moduna aldığım zaman garip bir bulanıklık oluyor. Sanki kenarlardan ortaya doğru dalgalı bir bulanıklık gibi. Işığın kameraya çok fazla nüfuz etmediği alanlarda (düşük ışık, akşam saati ya da ters ışık olmayan bazı sahnelerde) odaklama yapıyor fakat ışığın iyi olduğu, yoğun olduğu alanlarda odaklamıyor. Kameranın ön belleğini temizledim, cihazın ön belleğini temizledim. Kamerayı fabrika ayarlarına döndürdüm. Fakat hâlâ ışığın iyi olduğu sahnelerde 2x ve sonrası garip bir bulanık. Sanki bulanıklık efekti gibi, sanki kameraya parmak atışmış gibi. Ek olarak, başka kamera uygulaması ile denedim, open camera vb. zoom odaklıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Kamera fabrika ayarı sadece ayarları sıfırlar Kamera uygulamasının verilerini silin (foto ve videolar silinmez) Düzelmezse yedekleri alıp fabrika ayarı yapın Sorun devam ederse donanımsal bir sorun olabilir Bir Samsung yetkili servise başvurun

View solution in context

2 Comments
doluman
Active Level 1
Galaxy S
Saat fotoğrafında ışık ters değil ve biraz düşük. Televizyon fotoğrafında durum bu şekilde odak yok ve garip bir bulanıklık.Screenshot_20211205-004432_Camera_5720_1638654272.jpgScreenshot_20211205-004423_Camera_5719_1638654263.jpg
0 Likes
Solution
Galaxy S
Kamera fabrika ayarı sadece ayarları sıfırlar Kamera uygulamasının verilerini silin (foto ve videolar silinmez) Düzelmezse yedekleri alıp fabrika ayarı yapın Sorun devam ederse donanımsal bir sorun olabilir Bir Samsung yetkili servise başvurun