cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S10+ Bildirim ışığı

(Topic created on: 03-11-2021 09:44 AM)
248 Views
Esatemr
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşla merhaba. S10+ için bildirim ışığı ayarları ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Bildirim ışığından kastım, arama ya da mesaj anında yanıp sönen ışıklar değil.  Bildirim geldikten sonra bana hatırlatıcı (farketmemi sağlayacak) olan ışığı kastediyorum.  Daha önce kullandığım telefonlarda telefonun bir köşesinde bir ışık yanıp sönüyordu. Mesela telefon yanımda değilken biri aradığında ya da mesaj attığında, bu ışık yanıp sönüyor böylelikle telefonun yanına gittiğimde cevapsız çağrım ve ya gelen mesajım var mı? diye telefonu elime almam gerekmiyordu.  O ışık sayesinde anlıyordum. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Ekh
Active Level 3
Galaxy S
Bildirim ışığı eskide kaldı hocam Always On Display i aç bildirim gelen uygulama simgesi çıkıyor.

View solution in context

Solution
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Samsung s cihazlarında s10 serisinde ilk defa bildirim ışığını kaldırdı daha da koymadı. İlk başlarda alışmak zor geldi ama insan alışıyor sonradan.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Ekh
Active Level 3
Galaxy S
Bildirim ışığı eskide kaldı hocam Always On Display i aç bildirim gelen uygulama simgesi çıkıyor.
Solution
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Samsung s cihazlarında s10 serisinde ilk defa bildirim ışığını kaldırdı daha da koymadı. İlk başlarda alışmak zor geldi ama insan alışıyor sonradan.
0 Likes