cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S serisi kullanıp memnun olmayan şikayetçi olan var mı?

(Topic created on: 03-10-2023 11:06 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Batarya ve S20 FE Exynos'un kronik sorunları dışında memnun olmayan şikayetçi olan var mı?
Hani her güncellemede sorun çıkıyor diyorsunuz bazı kişiler memnun değiller olarak anlıyor.

Kamera,Ekran,Hız,Güç,İşlemci,Özellikler,Video performansı...

Ben S20 FE Snapdragon kullanıyorum her anlamda memnunum gerek pil performansı gerek diğer performanslarında memnunum telefonumun her şeyinden memnunum.Gelen güncellemeler ile gelen birkaç hata memnuniyetimi bozamaz çünkü her güncelleme ile sorunlar gelir o sorunlar güvenlik yamaları ve diğer güncellemeler ile düzeltilir.

Ve son lafım S20 FE artık alınmaz diyenlere S20 serisinin güncelleme desteği hâlâ devam ediyor bu yıl sonuna kadar da devam edecek ve güncelleme olmadan 4 yıl rahatça gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Orta segment ve Amiral gemisi kıyaslıyanlar zaten bilgisizin ta kendisidir özellikle telefonun performansını güncellemeye bağlayanlar.
15 Comments
kingkong0
Active Level 9
Galaxy S
Ben s10 kullanıyorum hocam, memnunum gayet. S20fe 865 kullanan birisinin de bence memnun olmama gibi bir durumu yoktur hala çok geçerli ve güzel bir cihaz.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S10 Plus kullanıyorum severek 😍
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Alfa abi sen ne zaman telefon değiştirmeyi düşünüyorsun S10 plus artık kullanılmaz valla ben senin yerinde olsam samsung s10 plus dan sıkılırdım S10 plus dan iphone 14 e geçerdim
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Sıkılacak bir durum yok kendine özgü tasarımı var ve sorunsuz çalışıyor daha ne olsun ,her şeyin zamanı var 😊

Tek eksiği 120hz ,kamerada ise 30x ve 100x zoom
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
s kullanıp beğenmeyecek kişi sayısı o kadar azdır ki samsung s te kullanılır
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gelde bunu forumdaki diğer kişilere anlat.
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
iphone 12 ye kadar çoğu pro veya düz modeli kullandım sıkı bir ios fanıydım note 10 lite kullandım 5 para etmes dedim 2 yıl daha ios kullandım bir gün s21fe aldım çok memmun kaldım sattım geri ios aldım ondan geri s21fe geçtim ekosistem vs olsun çok çok başarılı bilgisayar kısmını çok merak ediyorum halihazırda m1pro işlemcili macbook pro 14 kullanıyorum ama book 3 pro yu denemeyi çok isterim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet M2 ve M1 çipleri gerçekten başarılı.
Bende ipad 7.nesil kullanıyorum memnunum.
Galaxy S
Knk sen s21 kullanıcısın bizim derdimiz s20fe ile alakalı o 3 yıllık oldu 4 veya 5 senesinde tozlu raflara kalkıcak yani s serisi diye güvenmekle yanlışlık olur