cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S pen creator edition servis süreci hakkında soru

(Topic created on: 05-15-2025 10:41 PM)
156 Views
coraefecan
Active Level 5
Options
Galaxy S

Nisanda samsung mağazına s pen creator edition gelmişti. Geldiği gibi aldım fakat bugüne kadar kutudan çıkan 3 ucum da kırıldı. İnternette biraz baktım kronik sorunluymuş. Kalem şuan mağazada satıştan kalktı çok az stok getirmişler. Bugün kalemi servise yolladım "samsungwa" servis ürün seçiminde sadece normal s pen vardı müşteri hizmetleri açıklamaya farklı ürün olduğunu yazarsınız sorun olmaz dedi öyle yaptım. 

İki sorum olacak. Kalem galiba şuan türkiyede daha yok değişim yerine direkt ücret iadesi mi yaparlar? Bir de kullanıcı hatası diyip geri yollama ihtimalleri var mı?
11 Comments
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
O kalemi almayı o kadar çok istiyorum ki ama bulamıyorum maalesef :,) . Yurt dışı vergileri duzenlenmeden önce almak için para biriktiriyordum ama ben satın alamadan vergiler düzenlendi ve alamadım maalesef :,)
0 Likes
coraefecan
Active Level 5
Galaxy S
Hocam pek bi ekstra farkı yok wacom one pen alın
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
5 bin tl yazıyor ya türkiye içi satıcılarda. Spen gibi mi çalışıyor yoksa dokunmatik bir kalem mi? Ayrıca spen creator edition çizim yapmada daha iyi değil mi çünkü uçları daha geniş
0 Likes
coraefecan
Active Level 5
Galaxy S
Yazma açısı biraz daha geniş onun dışı tamamen s pen ile aynı sadece ucun başı farklı
0 Likes
coraefecan
Active Level 5
Galaxy S
Bugün kırılan uçtan anlayabilirsinizvyCFAKyiDy.jpg
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
O kalın uç için o sap çok ince gözüküyor gerçekten de . Umarım servisin elinde vardır uç
coraefecan
Active Level 5
Galaxy S
Sanırım para iadesi alsam daha iyi olur yeni uç yada kalem alsam o da kırılacak eminim uğraşmak istemiyorum
0 Likes
coraefecan
Active Level 5
Galaxy S
Ucunda sallanma var apple pencil gibi sıkı durmuyor bu yüzden de yazarken bi süre sonra kırılıyor
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Kullanıcı hatası geri bildirimi verme ihtimalleri var hocam