cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S 24 ultra pil

(Topic created on: 07-17-2024 10:10 PM)
111 Views
brrk
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar bu pil niye böyle çok kötü 4 günlük cihaz
17 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni cihaz olduğu için normal 10 güne batarya kendini toparlar.

Fotoğraf yarışması düzenliyorum katılırsanız sevinirim eğer katılmasanız bile fotoğrafları değerlendirmeniz güzel olur 😊
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/10-000-Be%C4%9Feniye-%C3%96zel-Foto%C4%9Fraf-Yar...
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bu arada helal olsun bu kadar kısa bir süre içerisinde 184 yorum ve özellikle 9999+ görüntülenme almak müthiş.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım onu düşünüyorum 😅 inşallah hakeden kazanır diyelim. Harbi eski yarışmama göre 5 saatte rekorun rekorunu kırdım 😄
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
10.000 beğeniye gerçekten yaraşan bir etkinlik oluyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Benden şimdide +9999 görüntülenme rekoru kırdığım için tekrar yarışma yapmamı istiyorlar yorumlara bakabilirsin 😄
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Böyle giderse sonsuza kadar yarışma göreceğiz herhalde 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yapmam herhalde zaten benim dışımdada başka birileri daha yarışma yapsın istiyorum. Bu arada şuan kesin olmayan sonuçlara göre 3. görünüyorsun 😊
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Hadi bakalım hayırlısı eğlencesine katıldım hak eden kazansın diyelim de fotoğraf yarışmalarının gerçeği şu ki altlarda çok güzel fotoğraflar var ama sırf altta olup daha geç gönderildikleri için yeterli beğeniye ulaşamıyorlar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
O aslında herkese göre farklı mesela orada yorum eski-yeni ayarı var kişinin ayarına göre görüküyor dediğin olay.