cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S 23 Ultra Pil Sağlığı

(Topic created on: 05-11-2024 01:17 PM)
282 Views
ERDO07
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar Arkadaşlar S23 Ultra 15 Aylık Cihazımda görselde gördüğünüz gibi canlı destekle Pil sağlığı için yaptığım görüşmede %94 görünüyor fakat diğer emsallerine baktığımda Tamamen Şarj edildiğinde kullanılabilir süre 22-24 saat gösterirken bende 11 Saat 54 dk gösteriyor. Emsallerinde Aynı %'de pil sağlığı varken Tamamen şarj edildiğinde kullanılabilir süreler aynı değil 

image

Bu konuda yardımcı olabilecek veya açıklayabilecek olan var mı acaba?
9 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Batarya kulanimi ve ekran acik suresi kisiye gore degisiklik gosteriri o da iyi deger
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
O kullanılabilir süreye takılmayın, kıyasladığınız cihazlar daha hafif uygulamalarla daha az süre kullanıldığı için şarjı daha uzun süre kullanılabilir görünüyordur. Sizin kullanımınızla kullanıldığında o cihazlarda da aynı süreyi göreceksiniz bunun pil sağlığıyla alakası yok yani, ne kadar süre hangi işlemlerde kullandığınızla alakalı bir durum.
Galaxy S
Gayet iyi
ERDO07
Active Level 1
Galaxy S
Forumda diğer S23 Ultra cihazlara baktığımda arada 12-13 saatlik baya bir farkı gördüğümde Pil sağlığı 1 yıldan fazla kullandığım cihazımda %94 olmasına rağmen garip geldi
Nasıl pil böyle iyiyken bu kadar az bir süre olabilir diye düşündüm
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
iyi
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Sorun yok orada yazan süre hiçbir zaman doğru olmuyor zaten pil sağlığınız da iyi
0 Likes
ERDO07
Active Level 1
Galaxy S
Bu konuda dikkatimi çeken diğer bi noktada cihazı kullanalı bir buçuk yıl olacak neredeyse ve sürekli gün içinde şarja takmama rağmen de Pil sağlığı gayet iyi çok düşmemiş
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Dostum orada yazan saat süreleri asla gerçeklik göstermiyor bendede 22 saat yazıyor %100 Şarj Olmuşken 7 Saatte Bitiriyorum 0 a İndiriyorum Neyle Kullandığına Bağlı Vesselam 🤘🙏😂
ERDO07
Active Level 1
Galaxy S
Gün içerisinde kullanım şekline bağlı 👍