cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S 23 FE ekran

(Topic created on: a month ago)
234 Views
Fenerli19
Active Level 3
Options
Galaxy S

Aldıktan bir kaç gün sonra ekran arada bir kendi kendine takılıyor , ve şarjı %4 altındayken hemen bitiyor ?

22 Comments
Galaxy S
Ekran takılmasını bilmiyorum ancak cihaz aldıktan yaklaşık ilk 1 hafta pil kalibre olma sürecine girer bu süre sonunda tam performans sunmaya başlar . Başlarsa normal bu durum
Fenerli19
Active Level 3
Galaxy S
Bende batarya bozuk sandim knk😂
0 Likes
Lushyy
Active Level 8
Galaxy S
S23 FE kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Cihazını en az 1-2 hafta kullanarak bataryasını/pilini kalibre etmen gerekir. Bu işlem sen kullandıkça kendi kendine olur. Yani başlarda cihazın ısınır ve şarjın hızlı biter. Ama normal hâline döner. Ben şuan 5. ayımdayım ve ekranımda cihazımı aldığımdan beri takılma olmadı. Takılmalar senin cihazın yüzünden kaynaklanıyor olabilir. Bilgim yok. Samsung S23 serisinde pil sağlığını korumak için farklı bir yöntem izlemiş. %10'un altında şarj nerdeyse hemen bitiyor. Bunu bilerek kullanacaksın zaten. gerekmedikçe hiçbir telefonda şarjını %30'un altına indirme.
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Vatandanmı aldın
0 Likes
Fenerli19
Active Level 3
Galaxy S
Evet
0 Likes
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Geçmiş olsun vatan bozuk telefondan başka bişe satmıyor sattıkları telefon kesinlikle orjinal değil
0 Likes
Fenerli19
Active Level 3
Galaxy S
Eyvah ne yapacağım peki 😂
0 Likes
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy S
Üstüne soğuk su içeceksin bende aldığım telefonu gidip media markt ile samsung bayisindeki telefonla yan yana koydum foto çektim karşılaştırdım benim telefonum o telefonların yanında hurda kaldı almasaydım daha iydi
0 Likes
Fenerli19
Active Level 3
Galaxy S
Senin telefon nedir
0 Likes