- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2023 yılının sonuna doğru S23 telefonumu aldım. Boyutu, kamerası, her şeyi çok sevdiğim bir telefon ancak çok basit işlerde aşırı ısınma, şarj sorunu yaşama ve günü çıkaramamak gibi problemlerle karşı karşıyayım ve bunu çözemiyorum. Kameraya girdiğim zaman telefon ısınmaya başlıyor. Fotoğraf çektikten sonra birçok özelliğini kullanmak konusunda zorlanıyorum. Ara ara küçük donma ve kasmalar da yapıyor, özellikle ilk açıldığında. Günün yarısından fazlasını çıkarma konusunda güçlük çekiyorum ve bunu yaparken telefonumu da çok uzun süre kullanmadan bu hale geliyor. Instagram'da 45 dakika, 1 saatlik bir kullanım ortalama şarjının %45'ini yiyor. Bir yerde otururken şöyle bir 15-20 dakika Instagram'a gireyim deseniz şarjınız %25 azalıyor ve bu çok kötü bir şey. Ben bir öğretmenim ve işimin büyük bir çoğunluğunu tablet üzerinden halletsem de telefonumu kullanmak, velilerimi aramak ve geri kalan farklı işlerimi yapmak zorundayım. Bu süreçte telefon benim en büyük yardımcılarımdan bir tanesi ve bu S23'ün şarj problemi beni mağdur etmeye başladı. Samsung ailesinin değerli bir üyesi olmaktan hiçbir zaman vazgeçmek istemedim. Özellikle yapay zeka (AI) özellikleri ile beraber bu telefonu kullanmak çok zevkli. Ancak bu kullanım süresi ile bu çok zor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-12-2026 01:39 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-12-2026 01:44 AM in