cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sıfırlama sonrası performans düşüşü s21 5G

(Topic created on: 09-17-2022 02:58 PM)
477 Views
S21Hayati
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 1 hafta önce cihazimi kamera ayarları için sıfırladım. O günden beri cihazimda performans düşüşü mevcut oyunlarda 60 fps aldığım oyun 48 e düştü cihazı tekrar sifirlasam düzelir mi sizce veya Hard reset mi atayım. Birde cihazı çok sıfırlamak zarar verir mi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var

View solution in context

13 Comments
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
Bende de düşüş var yazılım atıldı servis te ama bir türlü kendine gelemedi telefon
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Benim cihazda sorun yoktu kamerada ışığı tutunca nokta çıkıyordu ondan WhatsApp üzerinden konuştuğumda sifirlamami söylediler sıfırladım bu sefer cihaz performansı düştü
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy S
Tekrar sıfırla
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazda bazı uygulamalar zarar veriyor olabilir uygulamalar yeni güncellemesi stabil durumu kaybolabilmekte format atmak ta yardımcı olabilir
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Sifirlamadan önce hiçbirseyi yoktu sıfırladıktan sonra oldu olmazsa tekrar sifirlayacaz 😃
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Ozman anakartın problem olabilir ve bunu ancak samsung yetkilisine başvurarak hal olabilir
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Normal kullanimda sorun yok bide Hard reset atıp deneyelim olmadı servise vericem ayarlardan Labstan alternatif oyuncu performansını açınca sabit 60 veriyor sorun olsa o zamanda vermez demi söyle durum tam ilk başta veriyor 60 normalde de 2 el oynadım mi 48 oluyor sonra bida 55 e çıkıyor ara ara ama düşme de çok oluyor labstan açınca ama düşmüyor fps
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Anladığım kadarıyla cihazda problem var anakartta bence zaman geçmeden git format atmak pek bir işe yaramayacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynı durum bende de mevcut