koray55
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, Bu bir sitem yazısıdır
Bu konular artık asırı sıkmaya başladı çünkü. 9 ay kadar önce kendime S23 FE cihazını aldim. Aldim alalı sorunlar bitmiyor. Asırı hızlı şarj tüketimi, bitmek bilmeyen saçma sapan şeyler. Yaklaşık 1 aydır ise yaşadığım sorun çok trajikomik, telefonumu hiç bir samsung orijinal şarj kablosu ile şarj edemiyorum. Şarj kablosunu çok zorlayinca şarj edebiliyorum. Yepyeni telefon 5 6 yıllık da değil.
Soruyorum;
Samsung Türkiye, bize fabrikadan en sorunlu çıkan cihazları mı ithal ediyorsunuz?
Bundan önce A52 sahibiydim o da ekranında hiç bir şey olmamasına rağmen Ekran dokunmatiği bozuldu ve mecburen telefonu değiştirdim. Şimdi ise güya amiral gemisi olan S serisine bir şans vermek istedim ama çok sıkıldım. Yurt dışında yaşayan Türk kullanıcıları, böyle saçma sapan sorunları oralarda duyuyor musunuz? Türkiye de Samsung'un hangi modeli olursa olsun illa ki bir sorun çıkıyor.
Ben her konuda kötü ürünleri çok pahalıya kullanmaktan çok sıkıldım. Galaxy buds 2 de kullanıyorum aynı zamanda. O kadar saçma bir şey ki 1.5 yılda 3 kez kulaklıklar garanti kapsaminda değişti gitti. Zaten yüksek paralar ödüyoruz. Bize en kötü ürünlere layık görmeyin artık. Ek olarak A52'yi ben ekran koruyucusu olmadan kullanıyordum ekran cizilmiyordu. Güya gerilla glass 5 mi premium mu ne var S23 fe de ekranım cizik kaynıyor. Keşke Türkiye temsilcisinden değilde Almanya'dan falan alsaydım. Bu kadar saçma sapan sorun çok ca. Sıkıcı artık....
4 Comments
s24fe
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 01:31 PM in
Galaxy S
Yaşadığınız deneyimler gercekten sinir bozucu hâl almış....
Ancak bu teknoloji işi biraz şans işi.Ben ve çevremde teknolojik gerek Samsung gerek Elma hiç bu şekilde cihaz kaynaklı arıza yaşayan yok mesela.Evde 10'a yakın Samsung var hiç birinde hiç problem yok.
Her marka özellikle Samsung milyonlarca cihaz üretiyor.Türkiye için bile yüzbinlerceye tekabül eder.Bölge bazında kötü cihazları gönderme gibi bir durumu gerçekleştiremezler.
Öyle bir durum olsaydı benim cihazlarım,eşin dostun cihazları,bu Kocaaa Members'ın cihazları hepsi sakat olurdu...
Ancak sizin yaşadığınız deneyimler gerçekten sinir bozucu.Herhalde çıldırırdım sonra da yurtdışı Pixel veya yurtiçi Nothing alırdım...
Son olarak;Teknoloji konusunda benim kişisel şanssızlığım mesela "V" ile başlayan Manisa'da fabrikası olan yerli markanın Televizyon ürününde illallah ettim.Tatildeyken kendi kendine anakart yakan televizyon mu olur ya? Smart diye aldık garantisi bitmeden desteği kesildi YouTube giremiyoruz.Neymiş eski serimiş terbiyesizler....
Ancak bu teknoloji işi biraz şans işi.Ben ve çevremde teknolojik gerek Samsung gerek Elma hiç bu şekilde cihaz kaynaklı arıza yaşayan yok mesela.Evde 10'a yakın Samsung var hiç birinde hiç problem yok.
Her marka özellikle Samsung milyonlarca cihaz üretiyor.Türkiye için bile yüzbinlerceye tekabül eder.Bölge bazında kötü cihazları gönderme gibi bir durumu gerçekleştiremezler.
Öyle bir durum olsaydı benim cihazlarım,eşin dostun cihazları,bu Kocaaa Members'ın cihazları hepsi sakat olurdu...
Ancak sizin yaşadığınız deneyimler gerçekten sinir bozucu.Herhalde çıldırırdım sonra da yurtdışı Pixel veya yurtiçi Nothing alırdım...
Son olarak;Teknoloji konusunda benim kişisel şanssızlığım mesela "V" ile başlayan Manisa'da fabrikası olan yerli markanın Televizyon ürününde illallah ettim.Tatildeyken kendi kendine anakart yakan televizyon mu olur ya? Smart diye aldık garantisi bitmeden desteği kesildi YouTube giremiyoruz.Neymiş eski serimiş terbiyesizler....
HsCobra
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 01:50 PM in
Galaxy S
Bende hiçbir sorun yok bi bayiyr görü baksınlar
kelyesa
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 01:59 PM in
Galaxy S
s serisi amiral gemisi ama fe değil ama diğer dediklerin konusunda sitem etmekte haklısın
AlperGüler
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2025 02:12 PM (Last edited 01-27-2025 02:13 PM ) in
Galaxy S
Fe serilerine S serisi diyemeyiz bence isimlendirmesi yanlış onun dışında s serisi hariç her samsung cihaz kısa ömürlü ve sorunlu ne yazikki ama genelleme yapmak yanlış olur ve bi açıdan samsung tr ye gönderilen cihazların d a n d i k olduğunu bende düşünüyorum bir gün yd cihaz alıp denemek istiyorum