cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ram yenileme

(Topic created on: 08-17-2021 12:18 PM)
614 Views
EmirhanGen
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba. Önceden ram'i yenileyebiliyordum. Şu an bulamıyorum. Nereden yapabilirim. Temizleme işlemini?

image

Samsung S20 Ultra

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Samsung Members'ta yeni sürümle ram temizleme kaldırıldı Cihaz bakımı - hafıza bölümünden yenileyebilirsiniz

View solution in context

9 Comments
utkubey
Active Level 4
Galaxy S
Ben hayatımda rem temizleme hiç görmedim
0 Likes
Solution
Galaxy S
Samsung Members'ta yeni sürümle ram temizleme kaldırıldı Cihaz bakımı - hafıza bölümünden yenileyebilirsiniz
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Çok teşekkür ederim 🌱
Galaxy S
Rica ederim
smsamsung
Active Level 5
Galaxy S
cihazdan memnun musunuz? s20+ almayı düşünüyorum bayadır bende fakat ısınma sorunu var deniyor görüntülü konuşma yaparken dahi aşırı ısınıyor diyorlar doğru mu? hiç görüntülü konuşmada kapanma sorunu yaşadınız mı?
0 Likes
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba. Malesef doğru duymuşsun. S20 Ultra kullanıyorum. Dün whatsApp görüntülü konuştum görüşme bittiğinde telefonu elime alamadım fırın gibiydi. Oyun oynarken, işlem yaparken her şekilde ısınıyor. Tavsiye etmem. P30 pro veya P40 pro öneririm. Ne ısınma ne kasma. Uçak gibi. Ve batarya da mükemmel Huawei P30, P40 pro cihazlarda. Tekrar geçeceğim.
0 Likes
smsamsung
Active Level 5
Galaxy S
2010'dan beri samsung kullanıyorum ve çinli markaların cihazlarını sevemiyorum p40 pro'ya o kadar para veriyorsun google servisleri yok hadi google servisleri bir şekilde çözülür fakat cihazda mono hoparlör var 😕 iphone alayım desem 5 ay se2 kullandım başıma ağrılar girdi tuşlu telefon kullansam daha iyi dedim açıkçası belki mate 40 pro'ya bakabilirim onda stereo hoparlör var ama sıcak bakmıyorum çinli markalara yorumunuz için teşekkür ederim
0 Likes
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Sen P40 pro kullan, teşekkür edersin bana. Olağanüstü. Google halloluyor. Gayet kolay. Hoparlör mono ama güçlü. Net ses. O kamera o hız. Anlatılmaz.
0 Likes
smsamsung
Active Level 5
Galaxy S
arkadaşımda mate 40 pro var zaten. gayet hızlı ve sorunsuz bir cihaz. sanırım s20u çok çektiriyor gibi :). aralarında çok bir **bleep** yoktur bence s20 de gayet hızlıdır diye tahmin ediyorum
0 Likes