cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ram plus

(Topic created on: 02-08-2025 12:39 AM)
257 Views
Daisy26
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Bu tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum kendiliğinden 8 GB almış azaltsam mı pili daha fazla harcıyor mu? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AlperenS24FE
Active Level 3
Galaxy S
Ram plus ne işe yara ?
Çoklu Görev Performansını Artırır:
RAM Plus, birden fazla uygulama aynı anda çalıştırıldığında cihazın daha akıcı çalışmasını sağlar. Özellikle fiziksel RAM'in yetersiz kaldığı durumlarda, sanal RAM olarak kullanılan depolama alanı sayesinde uygulamalar daha hızlı açılır ve arka planda daha sorunsuz çalışır.
Ağır Uygulamaları Destekler:
Oyun oynarken veya yüksek kaynak tüketen uygulamalar kullanırken, RAM Plus ekstra bellek sağlayarak performansı artırır.
Cihaz Ömrünü Uzatır:

Fiziksel RAM'in aşırı kullanımını önleyerek, cihazın daha uzun süre sorunsuz çalışmasına yardımcı olur.

(Kaynak:Google) Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim😊🙏

View solution in context

8 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Arka planda biraz daha fazla uygulama açık durmasına yarıyor deniyor. Açık tutmak veya kapatmak için özel bir sebep yok. 8gb ramin varsa kapat, zaten ihtiyacın olmaz.
Solution
AlperenS24FE
Active Level 3
Galaxy S
Ram plus ne işe yara ?
Çoklu Görev Performansını Artırır:
RAM Plus, birden fazla uygulama aynı anda çalıştırıldığında cihazın daha akıcı çalışmasını sağlar. Özellikle fiziksel RAM'in yetersiz kaldığı durumlarda, sanal RAM olarak kullanılan depolama alanı sayesinde uygulamalar daha hızlı açılır ve arka planda daha sorunsuz çalışır.
Ağır Uygulamaları Destekler:
Oyun oynarken veya yüksek kaynak tüketen uygulamalar kullanırken, RAM Plus ekstra bellek sağlayarak performansı artırır.
Cihaz Ömrünü Uzatır:

Fiziksel RAM'in aşırı kullanımını önleyerek, cihazın daha uzun süre sorunsuz çalışmasına yardımcı olur.

(Kaynak:Google) Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim😊🙏
Galaxy S
Ram plus 8 GB ramli cihazlarda gereksiz diyebiliriz sistemi daha çok yoruyor verimi ve ömrünü düşürüyor
Halit_A35
Active Level 4
Galaxy S
Depolama birimini eskitiyor zamanla o yüzden kapalı durması daha iyi eski telefonlarda işe yarıyor biraz
ensareiz
Active Level 6
Galaxy S
Telefon s serisi ise kapat telefonu s3 mini yapıyor
ienes
Expert Level 2
Galaxy S
Bence kullanmaya gerek yok
salim58
Active Level 5
Galaxy S
S22 de 4gb otomatik acıktı kapattım ne gibi artısı olur ?
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Ben kapalı da denedim açıkta
Fabrikasyon olarak 8 açık şekilde geliyor cihaz.
Açık ve 8 olarak kullanıyorum cihaz daha akışkan ve stabil