Original topic:

Quick panel kasma

(Topic created on: 05-13-2025 06:44 PM)
203 Views
Sm21fe
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar oneui 7ile Quick panel aşırı kasıyor s21fe snapdragon un1ca kurulu idi oneui7 indirdim her şey akıcı Quick panel 3 fps falan ama galiba çok yavaş neden olur birde boot kilidi açık nasıl kapatabilirim

0 Likes
11 Comments
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Boot kilidini kapatmak için download mode giriş bölğmüne girin. Ses açma tuşuna basılı tutup gelen sekmede tekrar ses açma tuşuna basıp onaylayın. Yanlız cihazda custom rom varsa Bootloader kapatmak sıkıntı çıkarabilir o yüzden kapatmadan önce stock rom kurmayı unutmayın
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Şuan stok rom var ancak Quick panel kasıyor aşırı bir şekilde sanki 30hze düşüyor cihaz Quick panele girince
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılımsal problem olabilir donanımdan kaynaklı olması çok zor. Tek çare güncelleme beklemek maalesef
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Sıfırlama işlemi yapsam gerçi yazılımı İnternetten samfwden indirdim Sıfır açıldı cihaz ama yine kasıyor
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Samfw'den indirildiğinde sıfır oluyor yani /system klasörü kompe yenileniyor. Dediğim gibi Muhtemelen yazılımsal problem var benim A52 bile kasmıyor
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Home csc kısmını orda User data kısmına attım fakat cihazda custom rom oldugu için açılışta sıfırlama istedi benden sıfırladım o şekilde açıldı cihaz
heim990
Active Level 5
Galaxy S
bende şimdi indirdim yine snapdragon modeli aşırı kasıyor 7-8 dk oldu yükleyeli
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Quick panel sıkıntılı bir tek nedendir bilinmez
0 Likes
heim990
Active Level 5
Galaxy S
bende genel olarak çok sıkıntılı bildirimleri açınca aşırı kasıyor uygulamalara geç giriyor hiç anlamadım
0 Likes