merzifonlu
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-03-2024 01:49 AM in
Galaxy S
Nearby share ile birleştikten sonra quick share hala daha eski işlevlerinin dışında çalışmıyor. Yani samsung cihazlar arası paylaşım yaparken başarılı ancak diğer android cihazları görmüyor. Kısacası nearby share'ın sahip olduğu özelliklere tam anlamıyla sahip değil. Hatta diğer android cihazlarda "Google servisleri" kısmında yer alan quick share ibaresi bile s23 ve altı cihazlara gelmemiş durumda. İlgili sekmede hala daha "Yakındakilerle Paylaş" seçeneği görülüyor. Kısacası s24 serisi hariç gerçek bir birleşme henüz gerçekleşmemiş gibi.
Ek olarak windows pc'lerle paylaşım da sorunlu artık. Bilgisayarda quick share panelini açmadan cihazımdan bilgisayara paylaşım yapmam mümkün olmuyor. Nearby share kullanırken bu böyle değildi. Hem quick share hem de nearby share ilgili panelleri açmayı gerektirmeden paylaşım yapabiliyordu. Şu anda her yönüyle sorunlu bir paylaşım uygulamasını kullanmak zorunda kalıyoruz. Açıkçası yakındakilerle paylaş'ı özledim. Sorunsuz işleyen bir sistemi, tam anlamıyla birleşme sağlanmadan kaldırmasaydılar keşke.
3 Comments
Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2024 12:40 AM in
Galaxy SMerhaba merzifonlu ,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD
merzifonlu
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-04-2024 12:45 AM in
Galaxy S
Smart tutor üzerinden bağlantı sağlanıp zaten benim denediğim yöntemler denendi birkaç gün önce. Dolayısıyla gerek duymuyorum. Yeniden telefon ayarlarımın sıfırlanmasına gerek yok. Bir çözümü varsa buradan iletip herkesin yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıllık samsung kullanıcısıyım ve direktifleri uygulayabilirim. İlginiz için teşekkürler.
Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2024 12:49 AM in
Galaxy SMerhaba merzifonlu,
Destek için her zaman hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz. İletişim bilgilerinizi paylaşmayı tercih ederseniz süreci bizzat takip edeceğim ve en hızlı şekilde sonuçlanması için elimden geleni yapacağım.
Sevgiler,
MOD