Original topic:

Quick Panel Kasma Sorunu One UI 8.5'ta Düzeldi Mi ?

(Topic created on: 03-22-2026 12:56 PM)
770 Views
MehmetS24
Active Level 6
Options
Galaxy S

İnanılmaz sinirimi bozuyor ya. Açıyorum animasyonsuz açılıyor, geç açılıyor bilmem ne. Sanki amiral gemisi değil de Redmi kullanıyorum gibi ya. Bir daha telefon değiştiğimde Samsung'a el sürmeyeceğim. Pili olsun, yazılımı olsun, kamerası olsun Apple baba işi yapıyor. Bug UI ile telefon kullanılmıyor, bezdiriyor. 

82 Comments
Galaxy S
Düzelmedi 😂 😂 hatta daha kötü olduğunu söyleyen yorumlar gördüm
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Daha kotu olursa cınlılere gececem zaten surum dusuremıyoz artık samsungun insafına kaldık
Galaxy S
X'te baya goygoyu dönüyor zaten quick panelin 😂yabancılarda kafayı yiyor
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
8.5 te bunlar düzelir diye umuyoz olana bak hayalet ekrana butce ayırdılar yazılıma kalmadı anlaşılan
Galaxy S
Samsung ne zaman yazılıma bütçe ayırmış ki 😂 bak ben a52 de kullanıyordum o telefonda da quick panel kasıyordu aldığım günden beri 🤦 yani bu sorun 4 yıldır falan var adamlar hala düzeltmeye tenezzül etmedi... leş ve dan.dik bir şirket samsung
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Bazı surumler ıyı bazılarını kotu artık hangisi ıyı olacaksa
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Note 4 üm var şakasız arayüzü daha akıcı
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Bir an önce değişmek için can atıyorum. Bugları yine boşversek bu sefer çok gözüme batan ön kamera konusu var. Ön kamerayı çok kullanan biri olarak abartısız benim eski İphone X'in bile ön kamerası bundan daha güzel. Ön kamera yapma işini de beceremiyor bu Samsung 😂. Sizde hem İphone hem Samsung olduğu için ön kameradan fotoğraf çekince anlarsınız farkı zaten.
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Fazla keskinlestırme yapıyo sankı ama netlik olarak ıyı
0 Likes