cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pubg Mobile

(Topic created on: 05-12-2020 01:51 AM)
362 Views
ÇözümTR
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar Game Launcher uygulamasını açıyorum bana bağzı oyunları öneriyor buraya kadar sıkıntı yok fakat pubg mobile 'yi gösteriyor bende bi indireyim deneyeyim diyorum nasıl bi oyun. Basıyorum indir diye game launcher uygulamasından Google Play veya Galaxy Store de mevcut diyor bende hani samsung telefon olduğu için Galaxy Store dan indirip oynayayım diyorum buraya kadar da sıkıntı yok biraz uzun oldu ama affedin neyse oyun iniyor galaxy store den sonra hemen bildirim geliyor google play store den diyor ki pubg ye güncelleme geldi ne alaka nerden indirmek faydalı ve daha doğru sizce 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Arda234224
Active Level 5
Galaxy S
Aslında iki yerden de indirmek sakincali değil fakat garanti olsun diye play storedan indirebilirsiniz

View solution in context

0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
pubg 'ye yeni gelen güncellemeler galaxy store 'a geç geliyor. bu yüzden size google playdan böyle bir bildirim geliyor olabilir. burda en doğrusu google playdan indirmek olucaktır.

View solution in context

Solution
onuryılmaz
Active Level 6
Galaxy S
galaxy store'a güncelleme daha geç geliyor o yüzden diyelim play store a bugün geldi galaxy store a 4 - 5 güne düşüyor belki daha geç ben daha sağlıklı olması için pubgmobile sitesinden apksını indiriyorum her güncelleme geldiğinde

View solution in context

4 Comments
Solution
Arda234224
Active Level 5
Galaxy S
Aslında iki yerden de indirmek sakincali değil fakat garanti olsun diye play storedan indirebilirsiniz
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
pubg 'ye yeni gelen güncellemeler galaxy store 'a geç geliyor. bu yüzden size google playdan böyle bir bildirim geliyor olabilir. burda en doğrusu google playdan indirmek olucaktır.
Galaxy S
fakat oyuna girerken kendisi yama atmıyor mu?
Solution
onuryılmaz
Active Level 6
Galaxy S
galaxy store'a güncelleme daha geç geliyor o yüzden diyelim play store a bugün geldi galaxy store a 4 - 5 güne düşüyor belki daha geç ben daha sağlıklı olması için pubgmobile sitesinden apksını indiriyorum her güncelleme geldiğinde