cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Private Share

(Topic created on: 03-08-2021 09:58 PM)
483 Views
HeManTheHellios
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Samsung Private Share uygulamasını kullanmak istediğimde, SIM kart numarası okunamıyor hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Icereaman,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

3 Comments
Ersat35
Active Level 1
Galaxy S
valla Vodafone bunu çözemiyor tek bildiğim o.
Galaxy S
Sorununun çözümünü başka bir kaynaktan buldum... Android cihazlar SIM üzerindeki atamış numarayı okuyamıyor, çünkü SIM üzerine yazılmamış, yani SIM kartlar numara atanmamış şekilde dağıtılıyor. Numara ataması SIM satıldığında elektronik olarak provider sistemlerinde SIM id ile Telefon numaraları ilişkilendirilerek yapılıyor. Bu durumda halen SIM üzerinde fiziksel / elektronik olarak numara yazmamış oluyor... Çözümü ise SIM kartınızı çıkarıp SIM üzerine okunan numarayı yazabilen bir işletim sistemine veya telefona takıp çıkartmak... Eger Sim kartınızı bir Blackberry veya IPHONE cihaza takıp çıkarırsanız, bu cihazlar SIM üzerine numaranızı kayıt ettiğinden, SIM kartı tekrar Android bir cihaza taktığınızda artık SIM üzerindeki atanmış numara cihaz tarafından okunabilir hale geliyor ve problem çözülüyor.. Sevgiler
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Icereaman,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​