cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Powerbank ile şarj etmek ?

(Topic created on: 09-27-2023 08:06 AM)
GLXYS23
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Her gün powerbank ile şarj etmek bataryaya zarar verir mi ? 

19 Comments
AEFSANE
Expert Level 1
Galaxy S
Orijinal adaptör orijinal kablo varken neden powerbank adaptörün yoksa al
GLXYS23
Expert Level 2
Galaxy S
İşim gereği dışarıdayım o yüzden sordum, mecburen acil durumlarda powerbank kullanıyorum
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Problem yok kardeş kaliteli Powerbank markalarından al kullan. Zaten telefonun içindeki batarya da bir çeşit Powerbank. Ortalama ömrü 3-4 yıl olan bir telefon için sorun ettiğine değmez.
GLXYS23
Expert Level 2
Galaxy S
Telefon pahalı olunca dikkat etmek zorunda kalıyoruz malum ülkemizde telefon almak zorlaştı artık biliyorsunuz
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Evet haklısınız o yüzden powerbank i kafaya takıp hayatı dahada zorlaştırmamak gerek. Yanlış anlamayın sizin için değil genel konuşuyorum. Cihaz pahalı ama nihayetinde kul yapımı ve 3-4 gidiyor sonra arıza vs olmadı bıkıyor insan. Ben 6 yıl sıfır aldığım bir araca gözüm gibi baktım hatta çocuklar kapıyı sert kapatınca kızdığım bile oldu. Sonuç sattık gitti ve kendimi kastığımla ve yavrumun kırdığım kalbi ile kaldım. Çocuk onu unuttu ama hala benim hafızamda ve bugün bile keşke kızmasaydım diyorum. Hayat dersi gibi oldu biraz kusura bakmayın. Özetle powerbank kullanabilirsiniz sorun etmeyin.
GLXYS23
Expert Level 2
Galaxy S
Anladım peki teşekkür ederim
nonamee_s23
Active Level 6
Galaxy S
Ben de samsung orijinal powerbank kullanıyorum mecbur kalıyorum priz olmayınca şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı telefonu alalı 3 ay oldu rahat 1 ay powerbank ile şarj ettim bence orijinal samsung olırsa bi sıkıntı olmaz
GLXYS23
Expert Level 2
Galaxy S
Orijinal samsung değil ama iyi ve tanınmış bir marka da bilemedim , neyse olmadı orijinal samsung powerbank alıcaz artık ne yapalım
HalidErdoğan
Expert Level 4
Galaxy S
Bu şekilde yapsanız daha sağlıklı olur