cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pix Material You Light/Dark . İkon paketi önerisi

(Topic created on: 03-15-2025 09:26 PM)
228 Views
Adanaliisot
Active Level 10
Options
Galaxy S

Evet canlar. Size bir icon paketi önereceğim . Maalesef Samsung'un temalı ikon paketleri çok kötü çalışıyor . Bazen ikonun ortası ikonun dışına sarkıyor gibi gibi . Şimdi size önereceğim ikon paketi ise Google'ın kendi pixellerinde kullandığı themed icon packinden bile iyi bence . Uygulamanin ismi "pix material you light/dark" kendi uygulamalarımi paylaşacağım böylece nasıl bir ikon paketi olduğunu görebilirsiniz.

image

image

image

image

Gördüğünüz bir çok uygulamanın ikonu destekliyor . Ayrıca telefonun tema'sina gire ikonun renkleri değişiyor ( yani sadece mavi renk değil ) Eğer ki isterseniz email uzerinden desteklenmeyen uygulamanin ismini paylasabiliyorsunuz ve böylece bir sonraki versiyonda o uygulamanın ikonu ekleniyor ( zaten bu sayede bu kadar fazla uygulamanın ikonu var ).

image

Gördüğünüz gibi 22k kadar uygulama ikonu destekliyor ve sağ alt köşede ikonunun olmasını istediğiniz uygulamayı geliştiricilere iletebiliyorsunuz (şimdi **bleep** ettim , eskiden bedavaydi ana simdi biraz paralı olmuş bu ayar . O yüzden yapmak zorunda değilsiniz . İsterseniz geliştiricinin telegram grubuna katılıp daha iyi bir destek alabilirsiniz )

image

Son ve en önemli kısım . Uygulama paralı ama isterseniz internetten parasız bir şekilde indirebiliyorsunuz ( siz biliyorsunuz zaten nasıl olduğunu , konumun silinmesini istemediğim için ben anlatamayacagim ). Ben geliştiricinin emeğine saygı olarak satın aldım ama sonuçta sizin paranız ve tercih sizin . 
9 Comments
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy S
Çok sağolun hocam böyle bir sey arıyordum baya iyi oldu
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim ne demek hocam
0 Likes
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy S
Hocam Bir sey soracam, hangi başlatıcıyı secmem lazım?
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Galaxy storeden good lock indirin ve oradan theme park'i açın . Ardından ikon kısmına gelin ve olustura basın . Yukarıdan ikon paketini seçin . İnternette rehberleri var , zor bir şey değil . Ayrıca good lock samsungda anlaşmalı bur uygulama yani güvenilir merak etme
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır hocam sağolun
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Galaxy S
hocam let me downgrade ne ise yariyor uygulama surumunu dusurmeye falan mi
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Aynen oyle . Sistem uygulamalarınin sürümünü düşürmeye yarıyor ama root lazım . O uygulama sayesinde eski arama , SMS ya da diger sistem uygulamalarıni yüklüyorum . Ama root şart . Ayrıca system/app ya da system/priv-app klasöründe uygulamaları düzenlemek lazım yoksa reboot atınca eski sürümüne dönüyor .
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Teşekkürler yükledim gayet güzel.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim ne demek
0 Likes