Original topic:

Pil

(Topic created on: 08-31-2020 09:01 AM)
195 Views
slite35
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar öncelikle 2 sorum olacak dün akşam şarjım %70 di ve kapatıp yattım sabah kalkıp açtığımda %71 olduğunu gördüm sebebi nedir sizce.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba slite35,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
ÆX512
Active Level 7
Galaxy S
benim Tabletimde de aynı durum oluyor mesela şarjım 37 de kapatıyorum geri açıyorum 39 olmuş herhalde cihaz durduğu yerde şarj oluyor Garip bir durum Ben de anlamadım
wild_planet
Active Level 8
Galaxy S
bu durum normaldir yüzde 1lik kayma ama 2 3 olunca farkli şekilde anlamak gerekli
0 Likes
onuryılmaz
Active Level 6
Galaxy S
%1 kayma oluyor genelde ben hep telefon şarjdayken evden çıkmak zorunda kalıyorum bu yüzden şarjı yarıda kesiyorum ilk baktığımda 60 oluyosa 2-3 dakika sonra baktığımda 61 olarak görüyorum
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba slite35,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes