cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil sağlığı hakkında

(Topic created on: 03-17-2025 09:16 PM)
210 Views
Yavuz_S23
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır 15w hızlı kablosuz şarj kullanıyorum. Kablosuz şarja geçmeden önce pil sağlığım %99 du , bugün tekrar pil sağlığını kontrol ettiğimde %95 e düştüğünü gördüm.

Pil sağlığı konusunda siz ne düşünüyorsunuz?
20 Comments
darwin33
Active Level 4
Galaxy S
Kablosuz şarj bataryanın daha çabuk ısınmasını yol açar hocam. Anı ısı değişimleri özellikle bataryanın işlem esnasında ısınması ömrünü yarı yarıya düşürür. Kablosuz şarj teknolojisi bence sürekli kullanım için daha teknolojik açıdan geliştirilmedi
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Yalnız yeni nesil Samsung kablosuz şarj cihazlarında fan var ve bu ısıyı büyük ölçüde düşürüyor neredeyse kablo ile aynı ısıda şarj oluyor.
0 Likes
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Xiaomi'nin 65watt şarjını 8-9 ay kullandım ancak ona rağmen %3 lük sağlık düşüşü vardı. Muhtemelen bataryanızda başka problem olabilir yada yanlış ölçüm yapmış da olabilir. Tabi kablosuz şarj olayını tam olarak bilmiyorum. bu kadar düşürmesi normal değil gibi
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Bende bir senedir kablo ile şarj ediyordum ve pil sağlığım bir yılın sonunda %99 du. Şimdi tekrar kabloya geçeceğim bakalım ne olacak.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer geceleri bırakıyorsanız hızlı kablosuz şarjı kapatmak daha mantıklı hem fan da çalışmıyor hem daha az süre 100de bekliyor
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Geceleri şarj etmek gibi bir alışkanlığım yok. Her zaman gün içerisinde şarj ederim ve %100 olduğu zaman şarjdan çekerim.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
3. Parti uygulama kullanarak ölçüm yapmışsınız sanırım.
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Sistem içinden baktım 3. Parti değil yani.
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bu şekilde bir düşüş garip geldi o yüzden söyledim. Normal değil çünkü.