Original topic:

Pil nasıl sizce

(Topic created on: 08-12-2025 06:18 PM)
251 Views
cengizS25
Active Level 9
Options
Galaxy S

4000 mAh pil 120 hz açık 

image

cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Hee yok ben onlardan kullanmıyorum 👍
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Bilgilendireyim dedim sonra heves kaçması kadar şu hayatta kötü olan şey az
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Ama gene de hayırlı olsun Allah Hayırlı ve Uzun Uzun Kullanmayı Nasip Etsin İnşallah annem s7 edge kullanıyor ve çok kaliteli hep hayalim tam bir s serisi cihaz almaktı ama j6+ dan s24 fe ye geçmek bile iyi oldu 30 cm den düşünce odak motoru ölüyordu kameranın ya da ekranın içi kırılıyordu ve yanımda j7 primelerle tuşlu nokia ile fotoğraf video çeken vardı ben ise hiç çekemedim hayatımda ilk defa s24 fe ile kamera neymiş öğrendim ve depolama yetişmiyor bana 256 gb bitti 990 pro 2 tb aldım taktım pc ye ama daha aktarmak nasip olmadı
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkürler ama oyun için telefon soğutucusu kullanıyorum oda yavaş yavaş soğutuyor telefonu
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Dikkat edin oyunu oynamaya başlamadan önce takın soğutucuyu oynadığınız yerde veya açılış ekranında bile olsanız önermem belki açılış ekranı tamam 3d değilse ama oyun ortasında asla direk ısı şoku olur
0 Likes
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Yok öyle arada takıyorum çok kullanmıyorum
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Bunun olması için 1 defa yeterli ve çok kritik bende plus boyutunda cihaz olmasına rağmen şu an o zaman yaptığım ısı şokundan sonra batarya 43 44 görebiliyor ve soğuması 1 saat bile sürebiliyor ama ben o ısı şokunu yapmadan önce 2 dk youtube izlesem bile soğuyunca kullanmamış gibi oluyordu
0 Likes
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Ben zaten telefon soğutucuyu eski telefonum için almışdım s25 de ihtiyacım kalmadı ve kullanmıyorum 😂😂😂
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Heee anladım gene de aklınızda bulunsun mesela kamerayı fazla bass olan yerde tutmayın veya zorunlu olur iseniz saklama almak amaçlı 3 parmağınızı da kameralara dizin yoksa 1 kez bile öyle olduktan sonra oıs sistemi gidebilir ya da odak motoru (çok şükür şimdi ki telefonda yaşamadım)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Müthiş 😯👏