Original topic:

Pil nasıl sizce

(Topic created on: 08-12-2025 06:27 PM)
66 Views
cengizS25
Active Level 9
Options
Galaxy S

4000 mAh pil 120 hz açık 

image

23 Comments
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Süper.Milletin o çok övülen 5000 mah pilli cihazlarından fazla gidiyor 4000mah hali ile.
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Evet S25 pil de baya iyi 😊😊
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Ama ekran fhd+ qhd değil ve ltpo var onun da katkısı çok ve bir tık küçük pil daha az ısınma daha hızlı soğuma ile cihazın güç tüketimini azaltır önemli derecede ve ekran küçük olduğu için daha az ısı üretir bunun da aşırı katkısı var hem de hafife alınmayacak kadar ama onun yanındaki yazılım optimizasyonunun da hakkını yememek lazım
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Ltpo panel olması tüketimi azaltan etken.Genel bütünleme yazılım ve termal verimlilik ile birlikte çok oturaklı bir cihaz yapmışlar.
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Siz sanırım daha önce soğutmayı sormuştun doğru mu ? Size söylemek istediklerim var sakın benim s24 fe ye yaptığım gibi ani soğutma yapmayın (aştına buz koymak gibi) şu an büyük ihtimalle buhar odasındaki basınç ya da sıvı buhar odası patlamış olabileceği için gitti ve cihazım boşta bile 43 45 derecede açılışta ise 65+ dereceyi görüp ilk 1 dakika resmen kullanılmaz oluyor sistem sonrasında soğumuyorda (bu ısı şokundan sonra olabilecek potansiyel şeylerdir garantisini vermiyorum bu bütün cihazlarda olabilir marka suçu yok çünkü basınçlı vakumlu sistemin basıncını çok ani değiştirmek oluyor) ve bu arada cihazımda resmen oyun oynamak zulüm eskiden en ağır oyunları en yüksek ayarlarda birkaç saat sonra 41 derece görüp 2 dk süre geçmeden de kullanmamış gibi soğuk olurdu ama şimdi en düşük ayarlarda bile 58 62 derece ile kendini sınırlayıp hatta daha da ileri gidip oyunu veya programı haber vermeden kapatabilir ve şarj etmek te zulüm olur ben bilmeden yaptım siz yapmayın
0 Likes
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Ben bu telefonu aldım alalı soğutmadım
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Ani soğutma yapmayın veya ani ısınma değişimine uğraşmayın çok sıcakken araç klimasına bile tutmak bunun potansiyelini taşır (işlemci belki 41 gösterebilir ama üzerinde ram çipi var ve ısı ekstra üretir ve buhar odası sıcakken (41 den daha yüksek te olabilir hatta o anda buhar odası) bir anda 20 30 derece soğursa basıncı bozulabilir o zamanda geçmiş olsun)
0 Likes
cengizS25
Active Level 9
Galaxy S
Ben telefonu alalı 1 ay olmadı ve derin dondurucuya hiç atmadım atmamda
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Hayır ben altına donmuş akü (hani jel olan buz var ya) ondan koyup dex modunda kullanmıştım kullandığım yerde altına koydum pay diye 41 derece olan sıcaklık 15 e indi tabii malum buhar odasını da sanırım patlattım çünkü artık boşta iken 43 45 derece ama o 41 derece dex modunda (4 k ekran) ağır yükte iken di
0 Likes