cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil hızlı bitmesi

(Topic created on: 10-06-2024 07:45 PM)
375 Views
bilemeyenkisi
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce s24 ultra aldım ve pilin sorunları var bence 3 saate %40 şarzım gitti bilgisi olan yardımcı olabilir mi

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
genel şikayet gibi ama şikayet etmeyenlerde var.Çok para verdin,kısatlamak istemeyebilşrsin ama çok sorun oluyırsa;

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum

View solution in context

0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba bilemeyenkisi,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
21 Comments
Galaxy S
S24 serisinin ısınma ve hızlı şarj bitmesi gibi kronik sorunları samsung güncelleme ile çözmek istiyor ama düzeltemiyor
alpd
Beginner Level 2
Galaxy S
10 gündür kullanıyorum 4 kez şarj ettim ve de hiç ısınmıyor . Ayarlardan bakmak gerekir sanırım
0 Likes
bilemeyenkisi
Active Level 2
Galaxy S
Bu da biraz hızlı bittiyor ama1728236493582.jpg
0 Likes
pArs55
Active Level 3
Galaxy S
Fall guys ın mobili mi var
0 Likes
bilemeyenkisi
Active Level 2
Galaxy S
Evet epic games sitesinden epic mobile yüklüyorsun ordan fall guys Fortnite ve roket league var
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Kral samsung yeni telefonlarda adaptif bataryabkullanıyor o yüzden ilk 2 ay kötü performans verir ama 2 ay sonra canavar gibi az bekle yani diyeceğim
0 Likes
bilemeyenkisi
Active Level 2
Galaxy S
Peki batarya testi yapanlar 2 ay bekliyor mu
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Test yapanlar a samsungun kendisi göbderiyor yani atıyorum a ünlüsünr yolluyor 2 haftalık sonra b ünlüsüne yolluyor 2 haftalık
0 Likes
bilemeyenkisi
Active Level 2
Galaxy S
Peki beklicez artık bana da koyu yo o kadar para verdik şarjı gitmiyor
0 Likes