Original topic:

Pil Sorunları Devam Ediyor

(Topic created on: 07-01-2025 04:36 PM)
307 Views
Ütopik
Active Level 6
Options
Galaxy S
Yaklaşık 1 ay önce telefonu şarja koydum. Aradan bir süre geçti yüzde 60'a gelmişti. Nasıl dolmadı diye şaşırıp tekrar taktım. Bi süre sonra yine baktım yine 60'taydı. Tekrar denedim ama yine aynıydı. Telefonu yeniden başlattım ve gösterge 100'ü gösteriyordu. Bugün ise şarjı 4'teyken şarja taktım. Anında 48 oldu gösterge. Nasıl yani?!! Hemen telefonu yeniden başlattım. Bu sefer de 14'ü gösteriyordu. Sıklıkla da yüzde 10'un altına düşünce şarj hızlı bir şekilde düşüyor. Yüzde 5'ten bir anda 1'e düşüyor. Pil durumu tanılamada "Normal" görünüyor. Nominal kapasite ise ekte mevcut. Servise vermeye de çekiyorum açıkçası. Garantisinin bitmesine bir ay var. Aldığım günden beri ne kılıfsız ne de koruma camı olmadan kullanmadım. Telefona elim değmedi desem yeridir. Sadece bazen tozunu temizlemek için çıkardım kılıfını. Serviste kozmetik olarak zarar görmesinden çekiniyorum. Öyle birşey olursa nasıl hakkımı ararım kendimi nasıl anlatırım kime ne ispat edebilirim bilmiyorum.. Samsung servis gözümüzü korkutma artık nolur...

image

10 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Batarya kalinrasyonu yapın. Pil değeriniz yanlış gösteriliyor. https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Batarya-kalibrasyonu/td-p/19262178?src=ShareByUserCM
0 Likes