Resolved! Solved

Original topic:

Pil Kaç Döngüde Değiştirilmeli?

(Topic created on: 4 weeks ago)
185 Views
Teacher32
Active Level 7
Options
Galaxy S

Dostlar soru başlıkta. Bir diğer sorum da şu olacak. Aranızda 400-500 döngüde olan var mı ve şarj durumunuz nasıl?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
yavuza50
Active Level 7
Galaxy S
Ne 700 800 döngüsü ya, dikkat etmeden kullandıgım samsung A50 1000 döngüden sonra bile 1 saat civarı ekran süresi kaybetmişti.

Zaten bataryanın değişim zamanı gelince telefon bildirim gönderiyor bataryanız eskidi servisi ziyaret edin diye.

A50 de bana yaklaşık 3.5, 4 sene sonra geldi bu bildirim günde ortalama 1.5 kere şarj ediyordum yaklaşık

View solution in context

12 Comments
Galaxy S
600-700
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
500'den sonra pil değişimi yapılabilir, 600-700'lerde değişim yapabilirsiniz.
AhmtS25
Active Level 10
Galaxy S
S serisinde 2000 döngüye kadar deniliyor ama 1000 döngüden sonra ne durumda olur bilemiyorum
Galaxy S
Benim cihaz 355. Döngüsünde ve pil sağlığı %98 de. Muhtemelen 1000 döngüde değişme sürecine girmiş olur gibi çünkü 1000. Döngülere geldiğinde %90 a kadar düşmüş olur sağlığı
Galaxy S
La benimki 130 döngü sağlığı 98 😂
Galaxy S
Model ne hocam
Galaxy S
A16
Galaxy S
Hmm tuhaf 130. Döngüde 98 e düşmüş olması cidden akıl alır gibi değil. Aynı batarya teknolojisini kullanıyor sonuçta ikimizin cihazlarıda. Bu konu hakkında bilgili birilerini tanıyosan istersen onlara sor benim ilgi alanımın dışında kaldığı için konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim ne yazık ki. Ben işin donanım tarafıyla ilgiliyim o yüzden bilgim onlarla kısıtlı
Galaxy S
Muhtemelen yanlış gösteriyordur çünkü 8 9 hatta bazen 10 saate kadar ekran süresi alıyorum