cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Panoya Kaydedilen Metinler

(Topic created on: 02-11-2024 05:50 PM)
832 Views
Denixius
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba,

Bir metin kopyaladığım zaman klavye panosuna kaydediliyor. Buradaki bilgiler hassas olabiliyor ve panoyu temizlemeyi unutabilirim de. Bununla ilgili alabilecegim bir önlem var mı? Panoya metin kaydetmeyi engelleme gibi...

Teşekkürler,
17 Comments
Solution
Galaxy S
Microsoft SwiftKey kullanın orda kaydedilen veriler dilerseniz 1 saat sonra siliniyor 1707662996922.jpg
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
Çok iyiymiş, deneyebilirim. Teşekkür ederim.
Galaxy S
Rica ederim Cevabımı sağdaki üç noktadan çözüm olarak işaretlersen memnun olurum 😊
0 Likes
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
GBoard da vardı. Yanlış hatırlamıyorsam, bundan önceki akıllı telefonumda onu kullanıyordum. O daha kullanışlı da olabilir, ama Panosundan haberim yok. Belki onda da vardır. İkisini de deneyeceğim. Denedikten sonra buraya yeniden yazarım.
Galaxy S
Evet ondanda olma ihtimali oldukça yüksek Ama bu'nda tarayıcıdaki gibi gizli mod da var seçersen hiç bir yazdığını kaydetmiyor Yapay zeka arama vs birçok güzel özellik mevcut bence Gboard dan daha iyi
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
SwiftKey'e de bakacagim. Onun da geri bildirimini yazarim.
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
Sanirim Google'ın klavyesini kullanacagim. Bu arada, SwiftKey de denedim, ama onun klavyesi epey kucuk gorundu nedense. En azindan benim icin pek kullanisli olmadi, ama ozellikleri acisindan epey kullanisliymis. Gel gelelim, tahminleri yedeklemesi hosuma gitmedi. 😊

GBoard'un ekran goruntusundeki secenegi varmis. Acaba Samsung klavyede bu secenegin olmamasinin nedeni ne? Cok gerekli bir secenek aslinda. Tesekkur ederim. 1707665019598.jpg
0 Likes
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
GBoard yukledim. **bleep** da var, ama en azindan aktif edebilir ya da deaktif edebiliyorsun. Ekran goruntulerindeki seceneklerin Samsung klavyede olmamasi uzucuymus. Varsa da bulamadim. 😊1707664443523.jpg1707664443546.jpg
0 Likes