cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

PLAYSTORE satın alma işleminde hata alıyorum

(Topic created on: 08-04-2024 12:56 PM)
399 Views
GLXYS23
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Satın alma işlemi yapamıyorum hiç bir şekilde, böyle hata alıyorum sizce nedir bu hatanın sebebi ,ülkeyi kontrol ettim TÜRKİYE olarak seçili, anlamadım gitti niye böyle hata veriyor 
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba GLXYS23,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

24 Comments
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
Vpn açıksa ondan olabilir
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Vpn yokki telefonumda
Npcbiri
Active Level 6
Galaxy S
O zaman bilmiyorum pek önbellek ve verisini bi silmeyi deneyebilir misiniz belki düzelir
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Tamam bi deniyim
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Olmadı yine
A43eld
Active Level 5
Galaxy S
Depolama kapasitesi ne kadar
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Playstoru soruyorsan 55mb yazıyor
A43eld
Active Level 5
Galaxy S
Hangi ödeme
GLXYS23
Expert Level 4
Galaxy S
Herhangi bir satın alma yapamıyorum işte hiç bir şekilde ne mobil ödemeden ne de kredi kartından