cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Oyunlarda bildirim paneli kasıyor

(Topic created on: a month ago)
173 Views
CrazyCat_S23FE
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung galaxy s23 FE cihazımda oyun sırasında bildirim panelini açtığımda kasıyor not: oyun telefonu kastırdığı için değil oyun 120 fps çalışsada kasıyor. normal uygulamalarda bildirim paneli sorunsuz çalışıyor. Çözümü bilen varmı? 

6 Comments
sezgin24
Active Level 4
Galaxy S
Oyun sırasında bildirim panelinin kasması, S23 FE kullanıcılarının **bleep** karşılaştığı bir durum. Bazı oyunlar, bildirim panelini açtığınızda arka planda ekstra işlemler yaparak performansı düşürebilir. Oyun ayarlarından bildirim izinlerini kapatmayı deneyin.
Galaxy S
Denedim maalesef işe yaramıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonun Yeniden Başlatın
0 Likes
Galaxy S
10 kere fln denemişimdir maalesef işe yaramıyor.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Şahin diye bir arkadaş var S23 FE oyunu performansı veriyor diyor siz oyun oynadığınız da ısınıyor mu veya kasıyor mu merak ettim de
0 Likes
Galaxy S
Oynayacağınız oyuna göre değişir genshinden örnek veriyim 20dk kadar oynayınca sıkıntı yok 44 veya 45 dereceleri görünce fps droplar yiyebiliyor exynos un optimizasyonu kötü olduğu için baya ısınıyo (bu versiyonu en azından) mesela snapdragon 8 gen 1 bildiğim kadarıyla pubg de 90 fps destekliyor ama buysa sadece akıcıda 60 veriyor (kendim denedim)diğerleri full 45 fps oyun odaklı alacaksan s22 daha iyi olur snapdragon 8 gen 1 işlemcisi olduğu için