Resolved! Solved

Original topic:

Otomatik Erişim Noktası Problemi

(Topic created on: 05-26-2024 12:02 AM)
298 Views
Kursat19
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar S23 ve A32 cihazım mevcut ikiside aynı Samsung Account hesabımda bağlı A32 cihazım ile Otomatik erişim noktasını açtığım zaman s23 de WiFi girince yada ana menü de direkt internet olmaz ise cihazda Otomatik erişim noktasını görüyor ve bağlanmak için izin istiyor ancak s23 de bu seçeneği etkinleştirince a32 WiFi girer girmez s23 Otomatik erişim noktasını anında kapatıyor açıyorum ve yine kapatıyor a32 ile WiFi girer girmez bu seçeneği kapatıyor a32 güncelleme almayan eski sayılacak bir cihaz olmasına rağmen hiç problem yaşamazken neden s23 de olur sizce bu problemi nasıl çözebilirim
16 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anlıyorum Cihazda HotSpot Açıksa Kapatabilirsiniz. 😊

Eğer Cözulmez ise Cihazın Ayarlarını Sıfırlamak En mantıklısı Olacaktır. Bu Konuda Çözülmezse Direkt Fabrika Ayarlarına Sıfırlarsınız.1716670074404.jpg
0 Likes
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
☺️ dediğinizi denedim yine olmadı şimdi fabrika deneyeceğim düzelirse geri bildiri yaparım
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Sadece sormak istediğim fabrika sonrası yedekten kurulum yapınca sıkıntı olur mu bu ayarlar kısmı için
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Fabrika Ayarlarına sıfırlamadan Önce Yedek almanız gerekli. 😊

Cihazda ki Tüm veriler sıfırlanır Çünkü.
Yaptığınız Ayarlar Yedeklenemezler.
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Tamam teşekkür ederim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim Yedek aldıktan sonra Başka İşlem yapmanızı gereği Yoktur. 😊
Sıfırlamadan sonra da Yedek almanızı gereği Yok aynı şekilde, Oto Yedekleme açıksa Zaten bir sonra ki Sıfırlamaya kadar Yedekleyecektir Verilerinizi.
Kursat19
Active Level 3
Galaxy S
Fabrika ayarlarına dönünce düzeldi.
0 Likes